¡Enviament GRATUÏT a 24H*! *Productes en estoc

REBAIXES 20% | 30% | 40% | 50%

Què és
l'astigmatisme?

L'astigmatisme és un dels defectes visuals més freqüents i és causat per una doble curvatura corneal (com una pilota de rugbi). L'astigmatisme pot afectar tant a la visió de prop com de lluny.


Igual que la miopia i la hipermetropia, és un error refractiu, és a dir, un problema anatòmic de l'ull que ens fa difícil enfocar bé.

Causes i símptomes de l'astigmatisme

La manifestació dels símptomes de l'astigmatisme depèn de l'edat, el tipus d'astigmatisme i la quantitat de diòptries.


L'efecte més notable quan hi ha diverses diòptries, és a dir, graduacions altes d'astigmatisme, és una visió no nítida, fent que els objectes es vegin borrosos, tant de lluny com de prop. Per a graduacions baixes poden no percebre's símptomes a la visió. En aquest cas, l'astigmatisme només serà detectat mitjançant una revisió òptica.


No obstant això, tant per a altes com a baixes graduacions, també apareixen altres símptomes derivats de tenir una mala visió com el mal de cap, la fatiga visual, els ulls vermells o la dificultat de veure a la nit amb nitidesa.


Astigmatisme amb miopia o hipermetropia?

En la majoria dels casos l'astigmatisme va associat a un altre problema de refracció com la miopia (astigmatisme miòpic) o la hipermetropia (astigmatisme hipermetròpic). Són molt pocs els que tenen un astigmatisme pur.

Si no veus correctament és necessari acudir a un especialista. Aquest et farà les proves pertinents utilitzant les eines adequades i determinarà quin és el diagnòstic i la solució posterior.


Apropa't a les nostres botigues

Com corregir l'astigmatisme?

L'astigmatisme es corregeix mitjançant l'ús d'ulleres o lents de contacte amb lents tòriques. Si la graduació és baixa, es podran dur només per a activitats que requereixin un esforç d'enfocament; si és alta, es faran servir de manera habitual.

Vine a un dels nostres centres i t'assessorem. Pots triar entre més de 2.000 muntures.


Veure totes les muntures

Astigmatisme i nens

Un dubte freqüent sobre l'astigmatisme és quan posa'ls-hi ulleres als més petits. La millor opció en qualsevol cas serà anar a un especialista i que li faci a l'infant l'examen oportú i determini si té astigmatisme i si és o no necessari posar-li ulleres.

Sovint l'astigmatisme apareix a una edat primerenca, per la qual cosa detectar-lo a temps pot evitar que el petit tingui problemes a l'escola per un astigmatisme no corregit.

Desapareix l'astigmatisme?

L'astigmatisme no es pot prevenir, però sí que pot detectar-se a través d'una revisió de la vista i ser corregit posteriorment mitjançant l'ús d'ulleres o lents de contacte tòriques. D'aquesta manera, s'evitaran possibles problemes futurs de major gravetat.

Apropa't a un dels nostres centres i t'assessorarem.


Veure la botiga més propera

El que diuen de nosaltres

4.65 /5

Basant-se 9329 opinions

"Muy recomendado."

-Client verificat Trustedshops - 20/01/2021

"Al final no me quedé con el producto elegido (las gafas eran más pequeñas de lo esperado) pero lo cambié por otro en tienda. Se portaron fenomenal!!! Como mejora pondría las medidas de las gafas en la web (yo, al menos, no las ví)."

-Client verificat Trustedshops - 18/01/2021

"Salvo la demora en la respuesta entrega, todo lo demasiado bien."

-Client verificat Trustedshops - 18/01/2021

"Todo perfecto!!"

-Client verificat Trustedshops - 18/01/2021

"todo perfecto gracias"

-Client verificat Trustedshops - 18/01/2021

go to top Go to top