¡Enviament GRATUÏT a 24H*! *Productes en estoc

REBAIXES 20% | 30% | 40% | 50%

Què és la
miopia?

La miopia és un dels defectes visuals més comuns i el símptoma principal és la visió borrosa de lluny.


Segons el Llibre de la salut visual a Espanya 2019, el 67% de la població espanyola reconeix tenir alguna anomalia visual i el problema visual més habitual és la miopia, que el pateix un 28% de la població.

Símptomes de la miopia

Si comptes amb una visió de lluny poc nítida, o el que és el mateix, no veus bé de lluny, pot ser degut al fet que ets miop. Alguns símptomes poden ser no veure ben definida la imatge de la televisió o els subtítols. Altres signes de la miopia inclouen la fatiga ocular o els mals de cap. També es pot detectar si una persona és miop quan aquesta ajusta els ulls per veure els objectes llunyans.

En el cas dels nens caldrà estar atents si, per exemple, no distingeixen bé el que hi ha a la pissarra quan seuen a les últimes files de la classe o s'asseuen massa a prop per veure la televisió. Fins i tot si el petit no es queixa de problemes de visió, és important fer-li una revisió anual de la vista per comprovar que veu correctament.

Davant de qualsevol símptoma s'ha d'acudir a un especialista perquè aquest faci l'examen oportú i determini si és necessari l'ús d'ulleres o lents de contacte graduades.

Apropa’t a les nostres botigues

Com es corregeix
la miopia?

La miopia es corregeix amb lents negatives o còncaves, és a dir, més gruixudes en les vores que al centre. Si ets miop, trobaràs un símbol negatiu (-) (davant del valor de l'esfera). A més valor, més miopia, pel que en graduacions altes es recomana utilitzar lents reduïdes (1.6, 1.67, 1.74), que són més estètiques.

A més d'ulleres amb vidres graduats, es pot optar per usar lents de contacte, idònies per a graduacions altes si es volen evitar vidres gruixuts, o combinar les dues solucions segons el moment del dia.

Acosta't a uns dels nostres centres i t'assessorarem.

Troba la botiga més propera

Pot augmentar
la miopia?

En general, la miopia comença a la infància i es té major risc de patir-la si els pares són miops. És a dir, en molts casos té a veure amb factors hereditaris.

En la majoria dels casos, la miopia s'estabilitza a l'edat adulta primerenca (18-20 anys), però de vegades segueix avançant amb l'edat.

Acosta't a uns dels nostres centres i t'assessorarem. Pots triar entre més de 2.000 muntures.

Veure totes les muntures

Es pot tenir miopia i
altres problemes de visió?

La miopia es pot presentar associada a altres defectes refractius, com l'astigmatisme i la presbícia o la vista cansada.


Apropa’t a les nostres botigues

El que diuen de nosaltres

4.65 /5

Basant-se 9329 opinions

"Muy recomendado."

-Client verificat Trustedshops - 20/01/2021

"Al final no me quedé con el producto elegido (las gafas eran más pequeñas de lo esperado) pero lo cambié por otro en tienda. Se portaron fenomenal!!! Como mejora pondría las medidas de las gafas en la web (yo, al menos, no las ví)."

-Client verificat Trustedshops - 18/01/2021

"Salvo la demora en la respuesta entrega, todo lo demasiado bien."

-Client verificat Trustedshops - 18/01/2021

"Todo perfecto!!"

-Client verificat Trustedshops - 18/01/2021

"todo perfecto gracias"

-Client verificat Trustedshops - 18/01/2021

go to top Go to top