¡Enviament GRATUÏT a 24H*! *Productes en estoc

Què és la
presbícia o
vista cansada
?

La presbícia o vista cansada no és una patologia, sinó una conseqüència del procés d'envelliment que sol manifestar-se a partir dels 40 anys.


És un defecte visual causat per la pèrdua de flexibilitat del cristal·lí, que s'endureix amb el pas del temps. El símptoma principal és la pèrdua de la capacitat per a enfocar objectes pròxims i es nota, sobretot, quan llegim, mirem el telèfon mòbil, l'ordinador...

Causes i símptomes de la presbícia o vista cansada

La presbícia afecta la visió propera i està relacionada amb l'edat. És a dir, no depèn de factors genètics o ambientals com la miopia, l'astigmatisme o la hipermetropia. Tanmateix, és cert que els símptomes són fàcilment confusibles amb aquesta última, però l'origen del problema no és el mateix.


Pel que fa als símptomes, un gest habitual en persones amb presbícia o vista cansada és allunyar les coses a una distància equivalent als braços estesos per intentar veure-les millor, sobretot a l'hora de llegir, mirar el mòbil, etc. A més, és normal que les persones que pateixen vista cansada pateixin mal de cap o fatiga quan intenten enfocar objectes propers.


Apropa't a una de les nostres botigues i et revisem la vista de forma gratuïta.

Veure la botiga més propera

Com es pot corregir la presbícia?

La presbícia es corregeix amb l'ús d'ulleres o lents de contacte. Hi ha diverses alternatives com: les lents ocupacionals, les ulleres de prop o progressives.

Recomanem anar a un especialista per a que estudiï el teu cas i així oferir-te la millor opció segons les teves necessitats.

A més, cal tenir en compte que la presbícia no s‘arriba a estabilitzar fins als 60 anys com a mínim. Així doncs, si es comencen a notar símptomes als 40, aquests poden anar variant durant uns 20 anys. Si tens vista cansada o presbícia hauràs d'anar revisant la graduació de forma periòdica per anar ajustant les teves ulleres o lents de contacte.


Veure totes les muntures

Tots patirem vista cansada?

Encara que no s'hagin tingut mai problemes de visió, la presbícia o vista cansada sempre arriba amb l'edat. De vegades a edats més primerenques i altres vegades a edats més avançades, però és un procés irreversible.

Apropa't a una de les nostres botigues et revisem la vista de forma gratuïta.


Veure la botiga més propera

El que diuen de nosaltres

4.66 /5

Basant-se 9649 opinions

"Lo hacen todo bien, al menos esa es mi experiencia personal, y eso que somos 3 en casa los que usamos gafas y lentillas. Un 10."

-Client verificat Trustedshops - 09/04/2021

"TODO CORRECTO"

-Client verificat Trustedshops - 09/04/2021

"Tardaron un poco con el envío pero muy contenta relación calidad-precio del producto"

-Client verificat Trustedshops - 09/04/2021

"Bastante bueno el servicio"

-Client verificat Trustedshops - 08/04/2021

"Chachi"

-Client verificat Trustedshops - 08/04/2021

go to top Go to top