SYSTANE ULTRA 10 ml., , hi-res image number 0

systane

systane ultra 10 ml.

REF: 90577

En Stock

Compra ara i rep-lo entre el 08/05/2024 i el 10/05/2024
11,00€

Selecciona les teves preferències per poder afegir a la cistella

Paga en quotes mensuals amb

SYSTANE™ ULTRA 10 ml. MULTIDOSIS 
Gotes oftàlmiques lubricants


Alleujament immediat i durador de la sequedat ocular sense conservants.

Si necessites un alleujament durador de la sequedat ocular i apte per a les teves lents de contacte, no busquis més: aquí tens SYSTANE™ ULTRES Gotes oftàlmiques lubrificants. La fórmula de doble acció et proporcionarà protecció i hidratació per a alleujar els símptomes de l'ull sec. Tingues a mà en la bossa, a casa o en el treball per a calmar la irritació dels teus ulls quan el necessitis.

CARACTERÍSTIQUES

Llàgrima artificial dissenyada per a tractar l'ull sec lleu i/o estacional, aportant alleujament temporal dels símptomes de cremor i irritació deguts a la sequedat ocular.
Formulació exclusiva patentada que permet una gelificació progressiva proporcionant una millora en la comoditat i en la visió amb protecció de llarga durada.
Compatible amb lents de contacte • Es pot instil·lar tantes vegades com sigui necessari


BENEFICIS
:

Comoditat: Alleujament immediat de la simptomatologia i elevat temps de retenció sobre la superfície ocular, aportant comoditat duradora a l'ull.
Restaura: No sols hidrata la superfície ocular, sinó que a més ajuda a reparar la superfície corneal.


PRODUCTE:

30 còmodes vials, *monodosis, sense conservants. Per a ulls sensibles. Més quantitat per vial (0,7 ml amb autotancament)


COMPOSICIÓ:

POLIETILENGLICOL 400, *PROPILENGLICOL, AMINOMETILPROPANOL, ÀCID BÒRIC, HIDROXIPROPIL-GUAR, POLYQUAD® (*POLYQUATERNIUM-1) 0,001% COM A CONSERVANT, CLORUR DE POTASSI, AIGUA PURIFICADA, CLORUR DE SODI, SORBITOL. POT CONTENIR ÀCID CLORHÍDRIC I/O HIDRÒXID DE SODI PER A AJUSTAR EL PH.

Compra ara i rep-lo entre el 08/05/2024 i el 10/05/2024
11,00€