Ulleres de sol Tommy Hilfiger

Gènere

Material

Estil

Color Muntura

Color vidres

Tipus de lents

Fabricant

Preu

Disponibilitat

93,30€ 66,40€
105,75€
99,90€ 71,70€
94,75€
84,45€
105,75€
106,50€
77,10€
91,05€
88,90€
80,05€

Ulleres de sol Tommy Hilfiger: el glamur en els teus ulls

Tommy Hilfiger és sinònim d'elegància i distinció, sent aquests els principals estàndards pels quals la signatura és coneguda a nivell mundial. I a l'hora de crear les seves ulleres de sol s'inspira en l'estil nord-americà, donant com a resultat una col·lecció on els dissenys rectangulars adquireixen un protagonisme especial.

En totes les ulleres de sol de Tommy Hilfiger trobem el logo de la marca en un lloc especialment visible, sobre la seva muntura. Un símbol que no admet error, ja que aquesta bandera en colors blau, blanc i vermell, només pot recordar-nos a Tommy Hilfiger. I per descomptat, als Estats Units.

Porta la cultura americana a la teva mirada

Les ulleres de sol de Tommy Hilfiger, de dona i d'home, s'inspiren en l'estil american cool style i en la cultura pop, traduint-se en creacions fresques i juvenils, sense renunciar al clàssic. Tota la col·lecció manté la qualitat que caracteritza als articles d'aquest dissenyador procedent de Nova York.

No obstant això, en aquesta col·lecció podràs trobar ulleres de Tommy Hilfiger barates tenint en compte les seves característiques. Tot això és compatible amb un producte que s'ha creat de manera sostenible i respectuosa amb l'entorn.

En fer-te amb unes Tommy Hilfiger adquireixes unes ulleres de sol que demostren que l'actual i l'atemporal poden anar units, per la qual cosa podràs gaudir d'elles durant anys sense deixar de sentir que vas a l'última.

Respecte a la qualitat dels materials, trobem unes lents recobertes i per això especialment resistents, i unes frontisses de cristall que no fan més que contribuir a l'estil propi de la marca. Les seves muntures són lleugeres, realitzades en metall i plàstic.

Tommy Hilfiger ha pensat en totes les teves necessitats

En el catàleg d'ulleres de sol de Tommy Hilfiger trobaràs models polivalents, que podràs portar tant a l'hora de realitzar tot tipus d'activitats a la ciutat, com quan necessitis unes ulleres amb les quals gaudir d'alguna pràctica esportiva. També descobriràs ulleres especialment indicades per a l'un o l'altre fi.

Una casa com Tommy Hilfiger ha de caracteritzar-se precisament per pensar en tot el que el client pugui necessitar, i crear articles adaptables a diferents estils. I per descomptat, amb aquest catàleg podràs comprovar que aquest doble objectiu s'ha aconseguit.

Llavors, et decideixes a apostar per l'estil, la qualitat i l'elegància? Si és així no ho dubtis més i descobreix l'àmplia gamma d'ulleres de sol de Tommy Hilfiger que tenim per a tu en Òptica & Audiologia Universitària. Pots consultar-la tant a la nostra botiga en línia com en els nostres establiments fisics. En Òptica & Audiologia Universitària podràs adquirir els millors models de la marca.