Ulleres progressives: preus i funcions | Òptica Universitària

Promoció muntura + vidres beO! Enviament GRATUÏT en 24 H*!

  *Productes en stock / Recull gratis als nostres centres

Ulleres progressives

Què són les Ulleres Progressives?

Tipus de vidres i avantatges

Hi ha diversos tipus de lents que corregeixen la vista cansada o presbícia: les lents de prop (Monofocals), les bifocals i les progressives.

Les preferides per més de la meitat de la població són les ulleres progressives, perquè permeten veure-hi bé en més d'una distància amb comoditat i sense necessitat de posar-se i treure’s les ulleres contínuament.

Tipus de vidres progressius

I com evitar els problemes d'adaptació

Tipus de vidres progressius

Els vidres progressius permeten enfocar els objectes en distàncies diferents i fer una transició entre aquestes distàncies que sigui progressiva i suau.

En general, la zona inferior del vidre es gradua per a la visió de prop, la superior per veure-hi des de lluny i el centre es destina a les distàncies intermèdies.

Hi ha 2 tipus de lents progressives: convencionals i digitals

Els diferents tipus de vidres progressius defineixen i prioritzen unes distàncies de visió per sobre d'unes altres i el seu propòsit és que el camp de visió sigui, tècnicament, el més complet possible i que la transició entre les graduacions sigui còmoda. No es tracta només de veure-hi “de prop”. De prop és una distància de lectura, de 35-40 centímetres, mentre que la pantalla de l'ordinador és una distància mitjana, de 70-80 centímetres i la del televisor, de 3 o 4 metres, es considera de lluny.

 2 tipus de lents progressives
 • Ulleres amb vidres progressius convencionals

  Les ulleres progressives convencionals es fabriquen d’una manera més tradicional i amb dissenys més antics. Es realitzen amb dissenys preestablerts i més bàsics. Són dissenys menys adaptats al client, per la qual cosa l'adaptació sol costar més i l'ús no és tan còmode, dependrà de la graduació que tingui l’usuari (a major graduació, pitjor adaptació) i de l'ús que en faci (sobre tot si utilitza l’ordinador).

 • Ulleres amb vidres progressius digitals i digitals personalitzats

  Aquests vidres progressius, també coneguts com a progressius Free Form, tenen en compte molts més paràmetres personalitzats que les lents estàndard. Es tenen en compte dades de la persona com la graduació de la persona, tant des de lluny com de prop, la mesura entre els seus ulls, els hàbits de lectura, etcètera i, mitjançant càlculs matemàtics, es defineixen les zones visuals. Com més exacta és la posició de la lent respecte als ulls, més exacte serà el paràmetre que utilitzarem per produir les teves ulleres i augmentar el teu camp de visió. Per tant, augmentarà el confort i l'adaptació. L'adaptació amb aquests progressius és més fàcil i l'ús, més còmode.

Problemes d’adaptació
Evitar els problemes d'adaptació

Els problemes d’adaptació s'eviten principalment amb una prescripció correcta i amb una bona valoració de les teves necessitats i de les distàncies que més utilitzes. Les teves lents progressives seran tan especials com ho sigui la teva visió. A Òptica Universitària tenim una àmplia varietat de productes de diferents gammes a preu econòmic i t'ajudarem a trobar el que millor s'adapta a les teves necessitats desprès de realitzar-te una revisió visual gratuïta.

Exemple de preus d’un parell de vidres progressius a Òptica Universitària:

Preu de mercatPreu ÒPTICA UNIVERSITÀRIAEstalvi Total
(Vimax Fit USR Quarz Extrem) Tecnologia digital fit User 775€ 325€ 450€ ( -58% )
(Precision Superb DV Platinum) Tecnologia digital Face Fit 910€ 405€ 505€ ( -56% )
Ocupacionales (Tecnologia digital per ús d'ordinador) 350€ 185€ 165€ ( -47% )

El preu dels vidres inclosos en la promoció 2x1 és el dels progressius digitals (consultar vigència de la promoció). Preus no acumulables a altres promocions.

Acosta't a un dels nostres centresi t'assessorarem. Pots escollir entre més de 2000 montures

VEURE OFERTA

Què és la presbícia o vista cansada?

Símptomes i tractament

La presbícia és un defecte dels ulls que impedeix enfocar correctament les imatges en les distàncies curtes. La causa de la vista cansada no és altra que l'edat. El cristal·lí és la part de l'ull que, gràcies a la seva flexibilitat, canvia de forma quan enfoques els objectes.
Aquesta propietat és coneguda com a “acomodació”. Amb els anys es torna més rígid, provocant que la imatge sigui menys nítida i ja no enfoqui tan bé.

Quan apareix la presbícia?

Quins són els símptomes? Em pot passar a mi?
Té tractament?

Vista Cansada o Presbicia

Els primers símptomes de la vista cansada es manifesten generalment entre els 40 i els 45 anys. La presbícia seguirà augmentant fins a estabilitzar-se entre els 55 i els 60 anys. Sabràs que ha aparegut quan tinguis problemes per llegir amb poca llum o sentis la necessitat d’allunyar els objectes per veure'ls amb comoditat. Si veus borroses les etiquetes dels productes del supermercat o no pots llegir els missatges del mòbil, la presbícia ha arribat a la teva vida, i ha vingut per quedar-s’hi. Les persones amb hipermetropia tendeixen a desenvolupar la presbícia abans que les persones amb miopia.

Aquests són els símptomes principals de la vista cansada:

 • Estens els braços o aixeques les ulleres per no veure-hi borrós

 • Quan llegeixes sents fatiga visual o mal de cap

 • Els ulls et piquen o et couen quan treballes amb l'ordinador

 • Major sequedat ocular i més necessitat de parpellejar

 • Augment de fotofòbia (et comença a molestar la llum solar)

 • Tens dificultats per llegir la lletra petita

El 81% de la població major de 45 anys i el 98% de la població major de 65 anys pateix aquest problema ocular així que sí, et pot passar a tu.

La bona notícia és precisament aquesta, la vista cansada es pot corregir amb lents oftàlmiques, lents de contacte o mitjançant cirurgia. Quan abans es detecti i es corregeixi, millor adaptació tindrà la persona als vidres progressius. D’aquí la importància de les revisions anuals, que als nostres centres són gratuïtes.

Apropa't a una de les nostres botigues i et revisem la vista Gratis!

Ulleres de prop (Monofocals)

Els vidres monofocals són els que tenen una sola graduació. Si no tens miopia, astigmatisme o hipermetropia i només necessites enfocar objectes de prop, potser sigui suficient amb unes ulleres de lectura graduades exclusivament per a la teva presbícia. Això sí, quan vulguis enfocar objectes llunyans, te les hauràs de treure. Si aquesta és l'opció que t'aconsellen els nostres òptics-optometristes, et recomanem que no utilitzis ulleres prefabricades, perquè la seva qualitat és pèssima, per més barates que siguin.

Ulleres per a l’ordinador (Ocupacionals)

Especialment recomananades per a les persones que requereixen una bona visió de prop per exercir la seva professió, ja que faciliten la lectura i el treball amb l'ordinador. Si en les lents progressives convencionals es prioritza la visió de prop i la visió des de lluny, en el cas dels vidres ocupacionals la prioritat es reparteix entre la distància propera (lectura) i la distància intermèdia (ordinador). En ser graduacions més properes, la transició és menys brusca i l'adaptació acostuma a ser més ràpida, tot i que no es pot veure a distàncies llunyanes amb les ulleres posades.

Ulleres bifocals

Aquests vidres tenen una secció marcada en la lent que serveix per veure-hi en distàncies curtes mentre que la resta de la lent permet veure-hi des de lluny i no cobreix les distàncies mitjanes. La seva principal característica és que no hi ha progressió entre una zona i una altra. Donada la poca comoditat que, en general, ofereix aquesta solució, i la poca estètica que tenen, no sol ser l’opció més recomanada.

Veure Muntures

Lents de contacte

Progressives / Multifocals

Lentillas Progresivas o Multifocales

Existeixen lents de contacte per a vista cansada? Si mai n’he portat, puc portar-ne ara? Puc seguir portant lents de contacte com fins ara quan tinc els primers símptomes de presbícia?

Cada any més persones amb vista cansada opten per les lents de contacte progressives o multifocals com a solució a la seva deficiència visual. Les lents de contacte progressives són lents de contacte amb diferents graduacions en una mateixa lent. Normalment inclouen una graduació per veure-hi de prop, una altra per veure-hi a mitja distància i una altra de lluny.

Les lents de contacte multifocals es poden alternar amb ulleres progressives sense problema. Segons la necessitat de cada persona, es pot triar dur-ne una o altra.

Per desconeixement, moltes persones creuen que quan tenen vista cansada no poden seguir portant lents de contacte com havien fet abans, o al revés, persones que mai n’han hagut de portar, desconeixen que ara per la vista cansada en poden utilitzar. Aquí tens la informació per descobrir que no has de canviar d'hàbits quan et prescriuen presbícia (vista cansada).

Veure lentilles progressives

Ulleres de sol progressives

Gafas de sol progresivas

Avui dia pràcticament qualsevol ullera de sol es pot graduar per a una persona que tingui vista cansada i necessiti ulleres de sol graduades progressives.
Existeixen ulleres de sol amb vidres progressius de tot tipus: ulleres esportives, ulleres amb vidres polaritzats, fotocromàtics, enmirallats o degradats, entre moltes d’altres opcions. El fet de tenir la vista cansada en gairebé cap cas representa un problema a l'hora de triar les teves noves ulleres de sol

Veure ulleres de sol

Apropa't a una de les nostres botigues i et revisem la vista Gratis!

Veure botiga més próxima

El que diuen de nosaltres

4.64 /5

Basant-se 12178 opinions

""

-Client verificat Trustedshops - 19/03/2023

"Perfecto estado"

-Client verificat Trustedshops - 18/03/2023

"Muy buen servicio"

-Client verificat Trustedshops - 18/03/2023

"Servicio excelente"

-Client verificat Trustedshops - 18/03/2023

""

-Client verificat Trustedshops - 17/03/2023

go to top Go to top