Ulleres de lectura

Ulleres Munich amb vidres graduats o solars monofocals antirreflectants per 72€ i progressius per 125€ *només productes amb l'etiqueta de vidres inclosos

Material

Estil

Color muntura

Fabricant

Preu

Disponibilitat

Ulleres de lectura

Diàriament es produeixen una gran quantitat de situacions en les quals emprem la vista per a llegir de manera puntual o per a fixar l'atenció en detalls pròxims. Ja sigui per a llegir una revista o consultar el teu telèfon intel·ligent, les ulleres de lectura constitueixen un accessori imprescindible per a moltíssimes persones en el moment en què comencen a sorgir problemes de vista cansada o presbícia. Descobreix totes les claus per a triar les ulleres per a llegir que millor s'adeqüin a les teves necessitats en Òptica & Audiologia Universitària.

Quan necessites unes ulleres de lectura?

Identificar la necessitat d'unes ulleres de lectura correspon a un professional de l'àmbit de salut visual. No obstant això, és molt fàcil identificar els senyals de presbícia, especialment si la teva edat està per sobre dels 40 anys. A mesura que anem sumant anys, el cristal·lí va endurint-se. Aquesta pèrdua d'elasticitat ocasiona canvis de precisió visual progressius, fins al punt de notar dificultats per a veure amb claredat a curta distància, la qual cosa es denomina presbícia o vista cansada.

Aquesta problemàtica ocular tan habitual a partir dels 40 anys, si bé al principi pot passar desapercebuda, va fent-se palpable a mesura que resulta difícil enfocar correctament la vista per a llegir. Un gest molt típic de les persones amb presbícia consisteix a allunyar els textos per a poder llegir-los correctament, alguna cosa que a la llarga resulta molt incòmode i que fa necessari l'ús d'ulleres de lectura de qualitat per a veure còmodament.

Ulleres de lectura: la solució que els teus ulls necessiten

Si has notat aquests símptomes, el primer que has de fer és acudir a un especialista per a realitzar-te una revisió visual i així confirmar el diagnòstic. En Òptica & Audiologia Universitària trobaràs una àmplia selecció d'ulleres per a presbícia de qualitat perquè puguis dur a terme la teva rutina diària de manera confortable i saludable per als teus ulls.

Si mai has necessitat ulleres graduades o lents de contacte per a corregir altres problemes habituals de visió com la miopia, l'astigmatisme o la hipermetropia, les ulleres de lectura seran la teva solució més còmoda. Les ulleres premontadas o ulleres de lectura són muntures molt senzilles que compten amb la mateixa graduació en tots dos ulls i que et serviran com a ulleres auxiliars de suport en qualsevol moment que les necessitis.

Aquest tipus d'ulleres són molt pràctiques per a moments puntuals i et serviran per a veure nítidament de prop sempre que la teva graduació no superi més de +3.00 diòptries.

Existeixen molts models diferents d'aquest accessori que podràs adequar als teus gustos i necessitats.

Tipus d'ulleres de lectura: models i materials

De la mateixa manera que per a triar unes ulleres graduadas o unes ulleres de sol tens en compte la fisonomia del teu rostre, el mateix succeeix en triar ulleres de lectura. Gràcies a la varietat de models, creant ulleres de lectura de disseny, sense tenir cap problema a l'hora de fer-te amb un model que resulti afavoridor i, al mateix temps, que s'adeqüi als teus gustos i et permeti realitzar un ús còmode i saludable.

Segons el teu rostre sigui ovalat, rodó, quadrat o en forma de diamant, trobaràs unes ulleres especialment adequades als teus trets. A més de la forma de la muntura, també podràs triar model segons el material que prefereixis i tenint en compte diferents tipus de muntures -més gruixudes o més minimalistes-.

En Òptica & Audiologia Universitària trobaràs una àmplia varietat d'ulleres de lectura de qualitat de la signatura Yodel.

Ulleres de lectura premontadas

Les ulleres premontadas Slastik Jabba són perfectes per a aquelles persones que vulguin lluir unes lents de lectura atractives i vistoses. Aquestes ulleres compten amb un cordill incorporat que resulta molt pràctic a l'hora de posar-te o llevar-te les ulleres a necessitat sense por al fet que caiguin. Pots optar per muntures fosques amb un punt de color en la tira adjunta -en blava celeste o en blava marí- o per models més sobris però amb un punt chic gràcies a la tonalitat havana. Si prefereixes cedir el protagonisme a la tira optant per una muntura minimalista i pràcticament inapreciable, també trobaràs ulleres de lectura premontadas transparents.

També pots optar per una pràctiques ulleres de lectura premontadas Clic New Vision XL. Aquestes ulleres compten amb la singularitat d'assemblar-se còmodament en el pont, facilitant així el seu ús sense necessitat d'haver de passar-les per damunt o per sota del cap.

Ulleres de lectura de medialuna

Una altra varietat molt popular d'ulleres de lectura són les muntures de medialuna. La signatura Yodel compta amb diferents models, com les Pilot16 en diferents colors per a aquelles persones que vulguin afegir un toc de color a la seva mirada. Hi ha dissenys molt alegres i còmodes ovalats que ajudaran a destacar la teva mirada gràcies a les combinacions de colors al frontal i les varilles. Els trobaràs en color blau, granat o en verd.

Si per contra prefereixes optar per models rectangulars, també trobaràs una àmplia selecció en diferents materials. Les ulleres de lectura de medialuna rectangulars de pasta també juguen amb les combinacions de colors al frontal i les varilles, creant un efecte juvenil i refrescant. Ja siguin tons verds aguamarina o muntures fosques en combinació amb tons vius com el granat, rosa o el morat, podràs triar en funció de de els teus gustos.

També tens a la teva disposició diversos models d'ulleres de lectura de medialuna amb materials metàl·lics, perfectes per a crear un efecte sobri sense renunciar a l'estètica. Estan disponibles en els colors negre, marró, daurat i blau.

Troba les teves ulleres de lectura en Òptica & Audiologia Universitària

En Òptica & Audiologia Universitària trobaràs una extensa gamma d'ulleres de lectura de qualitat per a donar suport a la teva vista en cas de presbícia. Troba el teu model perfecte al millor preu en el nostre catàleg en línia o en qualsevol de les botigues fisiques repartides pel territori. Vesteix la teva mirada a la moda i amb les millors prestacions per als teus ulls en Òptica & Audiologia Universitària.