BIOFINITY 6, , hi-res image number 0

biofinity

biofinity 6 unitats

REF: 991931
Tipus de graduació:
Una única graduació
Dues graduacions diferents
Compra ara i rep-lo entre el 04/06/2024 i el 06/06/2024
37,00€

Selecciona les teves preferències per poder afegir a la cistella

Paga en quotes mensuals amb

 

BIOFINITY™ MENSUAL 6 UNITATS 

Si mai has portat lents de contacte i vols fer el pas amb el format de lentilles mensuals, amb les lents de contacte BIOFINITY MENSUAL 6 UNITATS. de la marca Biofinity podràs gaudir d'una visió nítida i sense reflexos borrosos que seran la millor solució per a remeiar la teva miopia o hipermetropia. S'adaptaran al teu ritme de vida més mogut gràcies a la seva tecnologia Aquaform que assoleix un nivell òptim d'oxigenació. Això és gràcies al fet que estan fabricades amb hidrogel de silicona, un material molt transpirable que deixa passar fins a cinc vegades més oxigen a la còrnia i manté l'ull fresc i humit durant tot el dia. Estem convençuts que tindràs una experiència visual d'allò més còmoda, sense molèsties ni irritacions oculars.

Aquestes lents de contacte Biofinity™ són de reemplaçament mensual i, encara que podràs fer-les servir durant aproximadament trenta dies, hauràs de portar a terme una cura exhaustiva per mantenir les lents de contacte en bon estat. És un procés que no necessita més d'uns pocs minuts al dia, ja que després del seu ús diari hauràs deixar-les reposar en el líquid de lentilles perquè es desinfectin i s'hidratin. I ja estaran llestes perquè puguis tornar a posar-te-les l'endemà. Fàcil, oi? Doncs no esperis més per portar-les als teus ulls.

Per tal que coneguis tota la informació i sàpigues tots els detalls de les lents de contacte BIOFINITY MENSUAL 6 UNITATS nosaltres mateixos t'indiquem que compten amb un diàmetre de 14 mm, una corba base de 8,6 mm i una potència esfèrica de -12.00 a +8.00 diòptries. Ja veus que encara et calgui una graduació alta per a corregir la teva refracció ocular, amb les lents de contacte de Biofinity™ no tindràs cap problema.

Aconsegueix-les a la nostra botiga online i dona un cop d'ull a la resta de packs de lents de contacte que encaixin amb el que els teus ulls necessiten.

 

Especificacions tècniques: 
 

Fabricant:Alcon Healthcare SA
Marca:Air Optix
Tipus de lentilla:Ús diari, Recanvi Mensual
Material: Lotrafilcon B 77%
Diàmetre (DIA):14.2 mm
Corba base (BC):8.60 mm
Potència esfèrica (PWR):de -12.00 a +8.00 Diòptries
  

 

* Ús aproximat de 12 hores seguides màxim. Es desaconsella totalment dormir amb les lents de contacte posades.
** El símbol “+” és per a hipermetropia i el símbol “-” per a miopia. És responsabilitat del client disposar d'una recepta Oftalmològica o Optometrista on quedi clar quin tipus de graduació i quin tipus de lents de contacte necessita per a poder demanar correctament la graduació adequada de les lents de contacte.
*** Òptica Universitària no es pot fer càrrec de complicacions derivades d'un mal ús d'aquest producte. Les caixes una vegada obertes no es poden retornar, tret que correspongui a error per part nostra o per defecte de fabricació.

 

En cas de tenir dubtes, estem disponibles per ajudar-lo en el nostre correu info@opticauniversitaria.com

Et recordem la importància de revisar la teva vista. En les nostres òptiques, pots revisar-te la vista de forma gratuïta i provar aquestes lentilles gratis.

  • Tipus de Lents de contacte: 001
  • Material: Silicona
  • Tipus de Lent: Lents de contacte per a miopia i hipermetropia
  • Període d'ús: Mensuals
Compra ara i rep-lo entre el 04/06/2024 i el 06/06/2024
37,00€