1-DAY ACUVUE™ MOIST MULTIFOCAL 30 UNITATS, , hi-res image number 0

acuvue

1-day acuvue™ moist multifocal 30 unitats

REF: 96267
Compra ara i rep-lo entre el 02/05/2024 i el 07/05/2024
Tipus de graduació:
Una única graduació
Dues graduacions diferents
33,00€
Paga en quotes mensuals amb

1-DAY ACUVUE MOIST MULTIFOCAL 30 UNITATS

Si estàs cansat de portar ulleres graduades i pateixes de vista cansada, planteja't fer servir les lents de contacte 1-DAY ACUVUE MOIST MULTIFOCAL DIARIA 30 UNITATS., que incorporen diverses graduacions diferents perquè l'usuari pugui enfocar la vista des de les diferents distàncies. Podràs veure clarament tots els objectes des de llarga, mitja i curta distància sempre que vulguis portar lents de contacte, perquè es tracta d'un format de lentilles diàries que et permetrà alternar el seu ús amb el de les ulleres graduades, el que donarà al teu look un estil diferent cada dia. El millor d'aquest format és que no necessiten manteniment, ja que després de portar-les durant tot el dia hauràs de llençar-les i estrenar-ne de noves l'endemà. Hi ha res més còmode i pràctic?

Porta-les amb tu allà on vagis, pots estar segur que no t'ocasionaran molèsties perquè es mantenen fresques i humides tot el dia gràcies al material d'hidrogel amb què estan fabricades, que s'adapta molt bé a l'ull humà perquè és una lent molt prima i flexible, així que tampoc tindràs problemes per posar-les i treure-te-les. Tot i així, és important que cuidis la teva salut visual i que no portis a terme males pràctiques com portar-les per més de 12 hores o dormir amb elles, ja que això podria ocasionar irritacions i fins i tot infeccions oculars.

Segur que s'adapten al teu estil de vida i encaixen amb el teu dia a dia més actiu, així que no deixis passar l'oportunitat de gaudir d'una visió nítida sense una muntura que l'entorpeixi. Les lents de contacte 1-DAY ACUVUE MOIST MULTIFOCAL DIARIA 30 UNITATS. Compten amb un diàmetre de 14,3 mm de gruix, una corba base de 8,4 mm i una potència esfèrica de -9.00 a +6.00 diòptries. Aprofita les lents de contacte Acuvue, que inclouen un filtre UV que et protegirà de la transmissió de raigs UV.

 

Especificacions tècniques:

Fabricant:  Johnson & Johnson
Marca:  Acuvue
Periodicitat:  Reemplaçament diari
Material:  42% Etalficon A / Agua 58%
Diàmetre (DIA):  14.3 mm
Corba base (BC):  8.4 mm
Potència esfèrica:  de -9.00 a +6.00 Dioptrías
Addició:  Baixa / Mitjana / Alta (LOW / MID / HIGH)
Protecció UVA / UVB:  Sí, tipus 1*

Graduacions diferents en cada ull: Afegir al carret una graduació i després repetir el procés amb l'altra graduació


* Ús aproximat de 12 hores seguides màxim, després de l'ús rebutjar, mai reutilitzar. Es desaconsella totalment dormir amb les lentilles posades.
* El símbol “+” és per hipermetropia i el símbol “-” per a miopia. És responsabilitat del client disposar d'una recepta Oftalmològica o Optometrista on quedi clar quin tipus de graduació necessita per poder demanar correctament la graduació adequada de les lentilles.

Totes les lents de contacte de marca ACUVUE® tenen filtre UV per ajudar a proporcionar protecció contra la transmissió de radiació UV nociva a la còrnia i a l'interior de l'ull. Les lents de contacte amb filtre UV no substitueixen a les ulleres de sol amb filtre UV, ja que no cobreixen completament els ulls i els seus voltants. Hauria de continuar portant protecció UV segons la recomanació del seu professional. Transmissions d'UV mesurades en una lent de -1.00D. Dades d'arxiu JJVC 2012.

En cas de tenir dubtes, estem disponibles per ajudar-te en el nostre correu info@opticauniversitaria.com

Et recordem la importància de revisar la teva vista. En les nostres óptiques pots revisar-te la vista de forma gratuïta i provar aquestes lentilles gratis.

 

 

  • Tipus de Lents de contacte: 003
  • Material: Hidrogel
  • Tipus de Lent: Lents de contacte progressives o multifocals
  • Període d'ús: Diàries