1-DAY ACUVUE™ OASYS 30 UNITATS, , hi-res image number 0

acuvue

1-day acuvue™ oasys 30 unitats

REF: 96279

Lliurament en 24h

En Stock

Compra ara i rep-lo entre el 18/04/2024 i el 19/04/2024
Tipus de graduació:
Una única graduació
Dues graduacions diferents
28,00€
Paga en quotes mensuals amb

1-DAY ACUVUE OASYS 30 UNITATS

 
Les lents de contacte 1-DAY™ ACUVUE™ OASYS 30 UNITATS DIARIA són l'opció ideal per a oferir als teus ulls una qualitat visual superior. Es tracta d'unes lents de contacte que pot adaptar-se sense problemes al teu estil de vida perquè cada dia estrenes nou parell, mantenint els teus ulls sempre frescos i hidratats, lliures de coïssors, picazones o irritacions molestes. Ni et recordaràs que te les has posat! A més, com són d'un sol ús després del seu ús d'un dia, no necessiten major manteniment. Són una de les opcions més pràctiques i còmodes que pots trobar.
Les lents de contacte 1-DAY™ ACUVUE™ OASYS 30 UNITATS DIARIA estan fabricades amb silicona, la qual cosa els dona un tacte suau, una major flexibilitat i millor transpirabilitat, perquè els teus ulls puguin respirar i mantenir-se frescos i brillants tot el dia. Són molt fàcils de posar i llevar i s'adapten perfectament a les corbes dels teus ulls.
Si tens miopia o hipermetropía les lents de contacte 1-DAY™ ACUVUE™ OASYS 30 UNITATS DIARIA són perfectes per al teu ús diari. Amb elles obtindràs una visió nítina, sense reflexos i un camp de visió complet. A més, les lents de contacte 1-DAY™ ACUVUE™ OASYS 30 UNITATS DIARIA compten amb filtre UV que protegeix els teus ulls dels raigs solars en tot moment, alguna cosa que no totes les lents de contacte t'ofereixen.
Les lents de contacte 1-DAY™ ACUVUE™ OASYS 30 UNITATS DIARIA tenen una corba base d'entre 8.5 i 9 mm, un diàmetre de 14.3 mm i una potència esfèrica de -12.00 a +6.00 diòptries.
Gaudeix d'una mirada més lliure i fresca amb les lents de contacte 1-DAY ACUVUE OASYS DIARIA.

Especificacions tècniques:

Fabricant: Johnson & Johnson
Marca: Acuvue
Tipus de lentilla: Recanvi Diari
Material: 62% Senofilcon A / Aigua 38%
Diàmetre (DIA): 14.3 mm
Corba base (BC): 8.5 mm / 9.0 mmm
Potencia esfèrica: de -12.00 a +8.00 Dioptrías
Tinta de manipulació:
Protecció UVA / UVB:

 

 

* Ús aproximat de 12 hores seguides màxim, després de l'ús rebutjar, mai reutilitzar. Es desaconsella totalment dormir amb les lents de contacte posades.

** El símbol "+" és per hipermetropia i el símbol "-" per miopia. És responsabilitat del client disposar d'una recepta Oftalmològica o optometrista on quedi clar quin tipus de graduació necessita per poder demanar correctament la graduació adequada de les lents de contacte.

*** Totes les lents de contacte de la marca ACUVUE® tenen filtre UV, per ajudar a protegir-lo contra la transmissió de la nociva radiació UV a la còrnia i l'interior de l'ull. Les lents de contacte amb filtre UV no substitueixen les ulleres de sol amb filtre UV, ja que no cobreixen completament els ulls i la zona del voltant. Hauria de seguir duent protecció UV, segons la recomanació del seu professional de la visió. Transmissions UV mesurades en una lent de -1,00 D. Dades d'arxiu  JJVC 2012.

En cas de tindre dubtes, estem disponibles per ajudar-te en el nostre correu 
info@opticauniversitaria.com 

Et recordem la importància de revisar la teva vista. 

Pots revisar-te la vista de forma gratuïta i provar aquest producte a qualsevol de les nostres botigues.

 

 

  • Tipus de Lents de contacte: 001
  • Material: Silicona
  • Tipus de Lent: Lents de contacte per a miopia i hipermetropia
  • Període d'ús: Diàries