1-DAY ACUVUE™ OASYS MAX MULTIFOCAL 30 UNITATS, , hi-res image number 0

acuvue

1-day acuvue™ oasys max multifocal 30 unitats

REF: 999680
Tipus de graduació:
Una única graduació
Dues graduacions diferents
Compra ara i rep-lo entre el 20/05/2024 i el 27/05/2024
39,00€

Selecciona les teves preferències per poder afegir a la cistella

Paga en quotes mensuals amb

ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL 30 UNITATS DIÀRIES

Amb la tecnologia TearStable™ i el filtre de llum OptiBlue™.

Gaudeix d'una comoditat excepcional durant tot el dia amb les lents de contacte Acuvue® OASYS MAX 1-Day. Gràcies a la tecnologia TearStable™, la hidratació es reté dins de la lent i a la superfície de l'ull, oferint-te una experiència d'ús sense igual.

Les nostres lents de contacte també compten amb el filtre de llum OptiBlue™, que filtra el 60% de la llum blau-violeta per proporcionar-te una claredat visual excepcional des del matí fins a la nit. A més, la seva excel·lent manipulació facilita posar-les i treure-les gràcies a la suau tint blau i la marca de verificació del dret i del revés.

Però això no és tot, les nostres lents de contacte Acuvue® Oasys Max 1-Day proporcionen el filtre més gran de raigs UV: 99,9% UVA i 100% UVB, protegint els teus ulls dels raigs nocius del sol.

Amb el ritme intens de vida actual, els nostres ulls necessiten lents de contacte que cobreixin totes les nostres necessitats. La nostra última innovació en lents de contacte de nova generació ofereix visió clara i còmoda en totes les condicions d'il·luminació, en línia i fora de línia, interiors i exteriors. Experimenta la màxima comoditat i claredat visual amb les lents de contacte Acuvue® Oasys Max 1-Day!

FILTRE DE LLUM OptiBlue™

Per millorar encara més la qualitat de la teva visió, les lents de contacte també compten amb el filtre de llum OptiBlue™, que redueix la dispersió de la llum en un 20%, els halos de llum en un 30% i els reflexos de llum en un 23%. Aquest filtre també bloqueja el 60% de la llum blau-violeta, que pot ser perjudicial per als teus ulls a llarg termini.

En resum, les nostres lents de contacte amb la tecnologia TearStable™ i el filtre de llum OptiBlue™ ofereixen una experiència d'ús còmoda i una visió nítida i clara. Prova-les avui mateix i veuràs la diferència.

TECNOLOGIA TearStable™

Presentem les lents de contacte ACUVUE® OASYS MAX 1-Day 30 UNITATS DIÀRIES amb la tecnologia TearStable™, que proporciona una distribució òptima de l'agent humectant en tota la lent i la superfície, la qual cosa prolonga l'estabilitat de la pel·lícula lacrimal.

Tenen una taxa d'evaporació dues vegades menor que les DAILIES Total1®, MyDay® i ULTRA® ONE DAY, la qual cosa significa que poden mantenir-se còmodes durant tot el dia.

Aquesta caixa conté 30 lents de contacte.

Serveixen tant per a Miopia (valors negatius - ) com per a Hipermetropia (valors positius + ).

Especificacions tècniques:

 

Marca ACUVUE® OASYS MAX 1-Day
Freqüència de recanvi Un sol us, recanvi diari
Material Hidrogel de silicona (Senofilcon A)
Ràdio de curvatura 8.5 i 9.0
Diàmetre 14.3
Rangs de potències +0.50D a +6.00D (en passos de 0.25D)
+6.50D a +8.00D (en passos de 0.50D)
-0.50D a -6.00D (en passos de 0.25D)
-6.50D a -12.00D (en passos de 0.50D)
Tecnologies Tecnologia TearStable™
Filtro de llum OptiBlue™
Contingut d'aigua 38%
Filtro UV*** aproximat Clase 1 | 100% UVB | 99.9% UVA

 

* Ús aproximat de 12 hores seguides màxim, després de l'ús rebutjar, mai reutilitzar. Es desaconsella totalment dormir amb les lents de contacte posades.

** El símbol "+" és per hipermetropia i el símbol "-" per miopia. És responsabilitat del client disposar d'una recepta Oftalmològica o optometrista on quedi clar quin tipus de graduació necessita per poder demanar correctament la graduació adequada de les lents de contacte.

*** Totes les lents de contacte de la marca ACUVUE® tenen filtre UV, per ajudar a protegir-lo contra la transmissió de la nociva radiació UV a la còrnia i l'interior de l'ull. Les lents de contacte amb filtre UV no substitueixen les ulleres de sol amb filtre UV, ja que no cobreixen completament els ulls i la zona del voltant. Hauria de seguir duent protecció UV, segons la recomanació del seu professional de la visió. Transmissions UV mesurades en una lent de -1,00 D. Dades d'arxiu  JJVC 2012.

En cas de tindre dubtes, estem disponibles per ajudar-te en el nostre correu info@opticauniversitaria.com 

Et recordem la importància de revisar la teva vista. 
Pots revisar-te la vista de forma gratuïta i provar aquest producte a qualsevol de les nostres botigues.

  • Tipus de Lents de contacte: 003
  • Material: Silicona
  • Tipus de Lent: Lents de contacte progressives o multifocals
  • Període d'ús: Diàries
Compra ara i rep-lo entre el 20/05/2024 i el 27/05/2024
39,00€