AIR OPTIX COLORS 2 UNITATS, , hi-res image number 0

air optix colors

air optix colors 2 unitats

REF: 960663
Tipus de graduació:
Una única graduació
Dues graduacions diferents
Compra ara i rep-lo entre el 20/05/2024 i el 27/05/2024
26,00€

Selecciona les teves preferències per poder afegir a la cistella

Paga en quotes mensuals amb

PROMOCIÓ LENTS DE CONTACTE + LÍQUIDS

Per la compra de 2 caixes mensuals o quinzenals de lents de contacte i dos líquids, porta't un tercer líquid gratis. 

Per a gaudir de la promoció, afegeix al carret primer 2 caixes de lents de contacte mensuals o quinzenals i després afegeix 2 líquids a triar entre: Lentsoft Solució Única, Lentsoft Única Hidratant o Disop Hidro Health SiH, no combinables entre ells. Automàticament se sumarà un tercer líquid sense cost addicional. 

* Promoció no acumulable a altres promocions.

Lents de contacte AIR OPTIX™ COLORS 2 UNITATS MENSUAL

Les lents de contacte de colors AIR OPTIX COLORS MENSUAL - 2 UNITATS són una opció molt popular entre aquelles persones que volen canviar i donar un aire fresc al seu rostre amb una nova mirada, ja que permeten modificar o realçar el color original dels teus ulls d'una manera natural. Una opció amb fins estètics que garanteix la comoditat més gran i seguretat mentre les portis posades, pel fet que estan dissenyades amb una tecnologia de color 3 en 1 que compten amb una superfície de silicona molt suau que gairebé no notaràs en el teu dia a dia. Podràs portar-les fins a 12 hores seguides sense notar molèsties perquè estan fetes d'hidrogel de silicona, un material que deixa passar més aire a la còrnia i mantenir l'ull fresc i humit per més temps.

Podràs portar-les cada dia del mes perquè són unes lents de contacte reutilitzables que hauràs de reemplaçar cada trenta dies aproximadament i, si les cuides correctament, et donaran el rendiment més gran des del dia u fins a l'últim. Només hauràs de desinfectar cada nit amb un líquid de lentilles que les higienitzarà i hidratarà perquè estiguin a punt per tornar a fer-les servir l'endemà. No esperis més per dur-les amb tu allà on vagis, t'oferiran el canvi estètic que estàs buscant. Recorda que no has de dormir amb elles posades ni utilitzar-les a la platja o a la piscina, ja que l'aigua d'aquestes podria estar contaminada d'algun bacteri que podria quedar-se enganxat a la teva lent de contacte i causar irritacions i infeccions més greus.

Segur que aquest canvi et va de meravella, així que no esperis més i aconsegueix-les com més aviat millor. Si vols saber tota la informació sobre les lents de contacte AIR OPTIX COLORS MENSUAL - 2 UNITATS, t'indiquem que estan disponibles en nou tonalitats diferents i compten amb un diàmetre de 14,2 mm i una corba base de 8,6 mm. Poden ser teves amb tan sols un clic i lluir la teva mirada més radiant.


La caixa inclou 2 lents de contacte d'ús mensual. *

Especificacions tècniques:

Periodicitat: Mensual. *
Material: 67% Lotrafilcon B Silicona
Diàmetre (DIA): 14.2 mm
Corba base (BC): 8.6 mm
Colors: Blue, Brilliant Blue; Grey, Sterling Grey; Green i Gemstone Green; Honey, Pure Hazel e Brown.

 

* Ús aproximat de 12 hores seguides màxim, després de l'ús rebutjar, mai reutilitzar. Es desaconsella totalment dormir amb les lentilles posades.
* El símbol “+” és per hipermetropia i el símbol “-” per a miopia. És responsabilitat del client disposar d'una recepta Oftalmològica o Optometrista on quedi clar quin tipus de graduació necessita per poder demanar correctament la graduació adequada de les lentilles.


En cas de tenir dubtes, estem disponibles per ajudar-lo en el nostre correu info@opticauniversitaria.com

Et recordem la importància de revisar la teva vista. En les nostres òptiques, pots revisar-te la vista de forma gratuïta i provar aquestes lentilles gratis.

  • Material: Silicona
  • Tipus de Lent: Lents de colors
  • Període d'ús: Mensuals
Compra ara i rep-lo entre el 20/05/2024 i el 27/05/2024
26,00€