AIR OPTIX PLUS HYDRAGLYDE 6 UNITATS, , hi-res image number 0

air optix

air optix plus hydraglyde 6 unitats

REF: 969904
Tipus de graduació:
Una única graduació
Dues graduacions diferents
Compra ara i rep-lo entre el 21/05/2024 i el 24/05/2024
31,00€

Selecciona les teves preferències per poder afegir a la cistella

Paga en quotes mensuals amb

PROMOCIÓ LENTS DE CONTACTE + LÍQUIDS

Per la compra de 2 caixes mensuals o quinzenals de lents de contacte i dos líquids, porta't un tercer líquid gratis. 

Per a gaudir de la promoció, afegeix al carret primer 2 caixes de lents de contacte mensuals o quinzenals i després afegeix 2 líquids a triar entre: Lentsoft Solució ÚnicaLentsoft Única Hidratant Disop Hidro Health SiH, no combinables entre ells. Automàticament se sumarà un tercer líquid sense cost addicional. 

* Promoció no acumulable a altres promocions.

Lents de contacte AIR OPTIX™ PLUS HYDRAGLYDE™ 6 UNITATS MENSUAL de silicona.

Les lents de contacte AIR OPTIX™ PLUS HYDRAGLYDE™ 6U MENSUAL són unes lents de contacte perfectes per a qualsevol moment i qualsevol ocasió. Amb aquestes lents de contacte de la marca Air Optix podràs gaudir de la teva vida plenament sense preocupar-te pels ulls irritats o perquè et caiguin les ulleres. Practica esport, surt a ballar, treballa davant d'un ordinador o fer qualsevol activitat que et vingui de gust; les AIR OPTIX™ PLUS HYDRAGLYDE™ 6U MENSUAL segueixen perfectament el ritme de la teva vida.

La tecnologia Hydraglyde™ permet que puguis sentir les teves lents de contacte reutilitzables AIR OPTIX PLUS HYDRAGLYDE 6U MENSUAL molt més fresques i hidratades des del primer fins a l'últim dia. Pots utilitzar les teves lents de contacte durant 30 dies aproximadament, però no has d'usar-les mai més de 12 hores seguides ni dormir amb elles. Així mateix, hauràs de submergir-les en líquid de lents de contacte mentre no les facis servir perquè estiguin sempre bé netes, desinfectades i hidratades per a l'endemà.

En aquest pack de lents de contacte AIR OPTIX™ PLUS HYDRAGLYDE™ 6U MENSUAL trobaràs 6 unitats de lents de contacte amb un diàmetre de 14.2 mm, amb una corba base de 8.60 mm i una potència esfèrica de de -12.00 a +8.00 diòptries.

Si creus que les AIR OPTIX™ PLUS HYDRAGLYDE™ 6U MENSUAL són les lents de contacte que estaves buscant no perdis l'oportunitat d'adquirir-les aquí mateix a la botiga en línia d'Òptica & Audiologia Universitària.

 

Especificacions tècniques
 

Fabricant: Alcon Healthcare SA
Marca: Air Optix
Tipus de lentilla: Ús diari, Recanvi Mensual
Material:  Lotrafilcon B 77%
Diàmetre (DIA): 14.2 mm
Corba base (BC): 8.60 mm
Potència esfèrica (PWR): de -12.00 a +8.00 Diòptries
   

 

* Ús aproximat de 12 hores seguides màxim. Es desaconsella totalment dormir amb les lents de contacte posades.
** El símbol “+” és per a hipermetropia i el símbol “-” per a miopia. És responsabilitat del client disposar d'una recepta Oftalmològica o Optometrista on quedi clar quin tipus de graduació i quin tipus de lents de contacte necessita per a poder demanar correctament la graduació adequada de les lents de contacte.
*** Òptica Universitària no es pot fer càrrec de complicacions derivades d'un mal ús d'aquest producte. Les caixes una vegada obertes no es poden retornar, tret que correspongui a error per part nostra o per defecte de fabricació.

 

En cas de tenir dubtes, estem disponibles per a ajudar-lo en el nostre correu info@opticauniversitaria.com

És important revisar-se la vista una vegada a l'any, en les nostres òptiques ens podràs visitar i revisar sense cost per a tu.

  • Tipus de Lents de contacte: 001
  • Material: Silicona
  • Tipus de Lent: Lents de contacte per a miopia i hipermetropia
  • Període d'ús: Mensuales
Compra ara i rep-lo entre el 21/05/2024 i el 24/05/2024
31,00€