BIOFINITY ASTIGMATISME 6 UNITATS, , hi-res image number 0

biofinity

biofinity astigmatisme 6 unitats

REF: 961939
Tipus de graduació:
Una única graduació
Dues graduacions diferents
Compra ara i rep-lo entre el 21/05/2024 i el 24/05/2024
59,00€

Selecciona les teves preferències per poder afegir a la cistella

Paga en quotes mensuals amb

 

BIOFINITY ASTIGMATISME MENSUAL 6 UNITATS

Si fins ara has portat ulleres graduades per corregir el teu astigmatisme, potser és un bon moment per canviar i donar-li a la teva visió la llibertat que mereix amb aquestes lents de contacte.

El disseny de les lents de contacte Biofinity™ està preparat per a l'ús diari més còmode i pràctic que puguis imaginar, estem segurs d'això perquè estan fabricades amb hidrogel de silicona, un material molt transpirable que deixa passar a la còrnia fins a cinc vegades més oxigen que altres materials, de manera que manté l'ull humit per més temps evitant molèsties com la sequedat ocular. S'adaptaran al teu ritme de vida sense problema i fins i tot als dies més moguts i dinàmics, així que no t'ho pensis més i porta-les amb tu sempre que surtis al carrer, estaràs cuidant els teus ulls amb la qualitat més gran.

Si t'han agradat i vols portar-les en el teu dia a dia, espera a conèixer tota la informació sobre les lents de contacte BIOFINITY™ TORIC ASTIGMATISME 6 UNITATS MENSUAL, que compten amb un diàmetre de 14,5 mm, una corba base de 8,7 mm i una potència esfèrica de -10.00 a +8.00 diòptries. Oblida't de comprar lentilles durant tres mesos amb aquest pack que inclou sis lentilles individuals.

 

Especificacions tècniques: 

 

Fabricant: Alcon Healthcare SA
Marca: Air Optix
Tipus de lentilla: Ús diari, Recanvi Mensual
Material: Comfilcon A
Diàmetre (DIA): 14.5 mm
Corba base (BC): 8.70 mm
Potència esfèrica (PWR): de -10.00 a +8.00 Diòptries
Cilindre -0.75 / -1.25 / -1.75 / -2.25
Eix De 10 a 180
   

 

* Ús aproximat de 12 hores seguides màxim. Es desaconsella totalment dormir amb les lents de contacte posades.
** El símbol “+” és per a hipermetropia i el símbol “-” per a miopia. És responsabilitat del client disposar d'una recepta Oftalmològica o Optometrista on quedi clar quin tipus de graduació i quin tipus de lents de contacte necessita per a poder demanar correctament la graduació adequada de les lents de contacte.
*** Òptica Universitària no es pot fer càrrec de complicacions derivades d'un mal ús d'aquest producte. Les caixes una vegada obertes no es poden retornar, tret que correspongui a error per part nostra o per defecte de fabricació.

 

En cas de tenir dubtes, estem disponibles per ajudar-lo en el nostre correu info@opticauniversitaria.com

Et recordem la importància de revisar la teva vista. En les nostres òptiques, pots revisar-te la vista de forma gratuïta i provar aquestes lentilles gratis.

  • Tipus de Lents de contacte: 002
  • Material: Metal
  • Tipus de Lent: Lents de contacte per astigmatisme
  • Període d'ús: Mensuals
Compra ara i rep-lo entre el 21/05/2024 i el 24/05/2024
59,00€