FRESHLOOK COLORBLEND 2 UNITATS, , hi-res image number 0

freshlook

freshlook colorblend 2 unitats

REF: 97004
Tipus de graduació:
Una única graduació
Dues graduacions diferents
Compra ara i rep-lo entre el 23/05/2024 i el 27/05/2024
26,00€

Selecciona les teves preferències per poder afegir a la cistella

Paga en quotes mensuals amb

FRESHLOOK COLORBLENDS 2 UNITATS MENSUAL

Si vols modificar o realçar el color dels teus ulls d'una forma natural, les lents de contacte FRESHLOOK™ COLORBLENDS™ 2 UNITATS MENSUAL de la marca Freshlook compliran amb les expectatives del que estàs buscant perquè aconsegueixen un canvi de color d'allò més natural gràcies a la seva tecnologia ColorBlends, que combina tres capes diferents per aconseguir fondre el color de la lentilla amb el del teu iris. Aquest model està recomanat per a aquelles persones que tinguin els ulls clars, així que podràs gaudir del color d'ulls que més t'afavoreixi durant tot un mes, ja que es tracta d'unes lents de contacte d'ús diari que hauràs de reemplaçar mensualment. Així que no oblidis fer un ús correcte i desinfecta-les cada dia després del seu ús amb el teu líquid per lentilles habitual.

Amb les teves lents de contacte Freshlook podràs combinar tots els colors que vulguis i gaudir cada mes d'un color diferent que realci la teva mirada, però també podràs cuidar i protegir la teva vista en cas que necessitis corregir la teva miopia o hipermetropia, ja que pots graduar-les. Comoditat, salut i bellesa en unes mateixes lentilles, a què esperes perquè siguin teves? Estan fetes d'hidrogel, un material que es caracteritza per la perfecta adaptabilitat a l'ull que no et suposarà cap problema a l'hora de posar-les i treure-les. A més, disposes d'una àmplia varietat de tonalitats diferents entre les quals segur que trobes la que millor combina amb els teus trets facials, des de colors més subtils i discrets fins a altres més intensos.

Si les lents de contacte FRESHLOOK™ COLORBLENDS™ 2 UNITATS MENSUAL t'han convençut i estàs pensant a posar-te-les ara mateix, deixa'ns que t'indiquem tota la informació exacta: compten amb un diàmetre de 14,5 mm, una corba base de 8,6 mm i una potència esfèrica de +6.00 a -8.00 diòptries. Ja veus que si et cal una graduació alta per corregir el teu problema visual, no tindràs cap problema per graduar-les segons necessitis. No esperis més!


Són recomanables per a ulls de color clar.


Conté: 2 lents de contacte de reemplaçament mensual.


Especificacions tècniques: 

Periodicitat: Us diari, recanvi mensual.*

Material: Phemfilcon A
Hidratació: 55% 
Diàmetre (DIA): 14.5 mm 
Curva base (BC): 8.6 mm 
Potència esfèrica (Diòptries): +6.00 a -8.00 ** 
Colors: Gris, Blau, Violeta, Marró, Mel, Safir (True Sapphir), Avellana (Pure Hazel), Turquesa, Verd.

 

* Ús aproximat de 12 hores seguides màxim, després de l'ús procedir amb les neteges pertinents. Es desaconsella totalment dormir amb les lents de contacte posades.
** El símbol "+" és per hipermetropia i el símbol "-" per miopia. És responsabilitat del client disposar d'una recepta Oftalmològica o optometrista on quedi clar quin tipus de graduació necessita per poder demanar correctament la graduació adequada de les lents de contacte.
 
En cas de tenir dubtes, estem disponibles per ajudar-lo en el nostre correu info@opticauniversitaria.com
Volem recordar la importància de revisar la teva vista a mínim un cop a l'any. A les nostres botigues pots revisar-la vista de forma gratuïta.

  • Tipus de Lents de contacte: 004
  • Material: Hidrogel
  • Tipus de Lent: Lents de colors
  • Període d'ús: Mensuals
Compra ara i rep-lo entre el 23/05/2024 i el 27/05/2024
26,00€