LENTSOFT DIARIA HIDROGEL 30 UNITATS, , hi-res image number 0

lentsoft

lentsoft diaria hidrogel 30 unitats

REF: 961658

Lliurament en 24h

En Stock

Tipus de graduació:
Una única graduació
Dues graduacions diferents
Compra ara i rep-lo entre el 02/05/2024 i el 03/05/2024
15,90€

Selecciona les teves preferències per poder afegir a la cistella

Paga en quotes mensuals amb

Lentsoft Diaria Hidrogel

Aconsegueix un dels formats més populars entre els usuaris de lents de contacte i ofereix a la teva vista la qualitat que mereix amb les lents de contacte LENTSOFT DIARIA HIDROGEL 30 UNITATS de la marca d'Òptica & Audiologia Universitària a un preu molt econòmic que no podràs rebutjar. Porta-les amb tu cada dia gairebé sense notar que les portes posades gràcies a la seva tecnologia de triple acció humectant activada amb el parpelleig per assegurar l'estabilitat lacrimal, aportant una comoditat tres vegades més refrescant des del principi fins al final del dia que amb unes lentilles normals. Ja tinguis miopia o hipermetropia, obtindràs una visió clara i enfocada sense que la teva visió es vegi entorpida per la muntura d'unes ulleres graduades.

Aquesta caixa conté 30 lents de contacte, que hauràs de llençar cada dia després del seu ús i estrenar un altre parell nou l'endemà, ja que en cas contrari podria derivar en infeccions oculars i danys greus per a la teva salut visual. Un dels grans avantatges de les lents de contacte diàries és que pots anar alternant entre l'ús d'ulleres graduades i les lents de contacte fins que finalment acabis per acostumar-te a aquestes últimes i oferir un aire diferent del teu rostre cada dia. Pots estar segur que seran unes lents de contacte còmodes i adaptables a la superfície de l'ull perquè estan fetes amb hidrogel i precisament és un material que es caracteritza per la seva alta compatibilitat amb l'ull humà.

Si creus que les lents de contacte LENTSOFT DIARIA HIDROGEL 30 UNITATS poden encaixar amb el que la teva vista necessita, has de saber totes les especificacions tècniques, i és que compten amb un diàmetre de 14 mm, una corba base de 8,7 mm i una potència esfèrica de +6.00 a -15.00, així que no hi ha problema si necessites portar una graduació més alta per corregir el teu problema visual. Aconsegueix-les a la nostra botiga online amb només un clic.

 

  • Tipus de Lents de contacte: 001
  • Material: Hidrogel
  • Tipus de Lent: Lents de contacte per a miopia i hipermetropia
  • Període d'ús: Diàries
Compra ara i rep-lo entre el 02/05/2024 i el 03/05/2024
15,90€