LENTSOFT DIARIA HIDROGEL MULTIFOCAL 30 UNITATS, , hi-res image number 0

lentsoft

lentsoft diaria hidrogel multifocal 30 unitats

REF: 969915
Tipus de graduació:
Una única graduació
Dues graduacions diferents
Compra ara i rep-lo entre el 21/05/2024 i el 24/05/2024
29,00€

Selecciona les teves preferències per poder afegir a la cistella

Paga en quotes mensuals amb
Lentsoft Diaria Hidrogel Multifocal

Gaudeix de la sensació d'estrenar lents de contacte noves cada dia amb les lents de contacte LENTSOFT DIARIA HIDROGEL MULTIFOCAL 30 UNITATS. Amb aquestes lents de contacte pots corregir la miopia o la hipermetropia però també corregir els problemes d'enfocament de la vista cansada. Les LENTSOFT DIARIA HIDROGEL MULTIFOCAL 30 UNITATS et permeten enfocar sense dificultat a llarga distància, mitjana i tala al mateix temps que poden graduar-se per a adaptar-se a les teves diòptries.

Sent la teva mirada molt més lliure utilitzant les lents de contacte LENTSOFT DIARIA HIDROGEL MULTIFOCAL 30 UNITATS. Pots usar-les fins a dotze hores al dia (recorda no dormir mai amb elles perquè podries causar-te lesions en els ulls i empitjorar la teva salut visual) per a treballar, fer esports de tota mena o simplement sortir per aquí amb els teus amics i després rebutjar-les per a estrenar unes noves l'endemà. Aquestes lents de contacte de la marca Lentsoft estan preparades per a seguir-te el ritme en qualsevol situació.

Com estan fabricades amb hidrogel i gràcies a la seva nova tecnologia de triple acció humectant que s'activa cada vegada que parpelleges, les LENTSOFT DIARIA HIDROGEL MULTIFOCAL 30 UNITATS et garanteixen que podràs usar-les durant llargs períodes de temps sense notar sequedats ni incomoditats en l'ull. A més, no requereixen cap mena de manteniment, més enllà que recordis no utilitzar-les una vegada expirades les 12 hores establertes. Per si no fos prou, l'hidrogel fa que la lent de contacte sigui més flexible i que pugui adaptar-se sense cap problema a les particularitats del teu ull. Proporcionar més comoditat és impossible.

En aquest paquet de lents de contacte LENTSOFT DIARIA HIDROGEL MULTIFOCAL 30 UNITATS trobaràs 30 unitats, amb una potència esfèriques d'entre +6.00 a -10.00 diòptries, un diàmetre de 14.4mm i una corba base de 8.8 mm.

Creus que les lents de contacte LENTSOFT DIARIA HIDROGEL MULTIFOCAL 30 UNITATS són per a tu? Llavors no les deixis escapar i fes-te amb elles aquí mateix a la nostra botiga en línia.


 

Especificacions tècniques:

Periodicitat: Un sol ús, diari. *
Material: Nelficon A
Hidrofília: 
69%
Diàmetre (DIA): 14.4mm
Corba base (BC): 8.8 mm
Potència esfèrica (Diòptries): +6.00 a -10.00 **


Graduacions diferents en cada ull: Afegir al carret una graduació i després repetir el procés amb l'altra graduació

* Ús aproximat de 12 hores seguides màximes, després de l'ús, tirar a les escombraries, mai reutilitzar. Es desaconsella totalment dormir amb les lents de contacte posades.

**El símbol “+” és per a hipermetropia i el símbol És responsabilitat del client disposar d'una recepta Oftalmològica o Optometrista on quedi clar quin tipus de graduació necessita per a poder demanar correctament la graduació adequada de les lents de contacte.

  • Material: Hidrogel
  • Tipus de Lent: Lents de contacte progressives o multifocals
  • Període d'ús: Diàries
Compra ara i rep-lo entre el 21/05/2024 i el 24/05/2024
29,00€