LENTSOFT DIARIA SILICONA ASTIGMATISME 30 UNITATS, , hi-res image number 0

lentsoft

lentsoft diaria silicona astigmatisme 30 unitats

REF: 961548
Tipus de graduació:
Una única graduació
Dues graduacions diferents
Compra ara i rep-lo entre el 06/05/2024 i el 09/05/2024
31,00€

Selecciona les teves preferències per poder afegir a la cistella

Paga en quotes mensuals amb
Lentsoft Diària Silicona Astigmatisme

Si busques unes lents de contacte fàcils de mantenir que posin remei al teu astigmatisme, has de saber que ja has donat amb les lentilles idònies per a tu. Es tracta de les lents de contacte LENTSOFT DIARIA SILICONA ASTIGMATISME 30 UNITATS de la marca Lentsoft, una de les més populars entre els usuaris de lents de contacte per la seva excel·lent relació qualitat-preu. Són lents de contacte d'un sol ús que hauràs de llençar després d'haver portat durant tot el dia i estrenar-ne unes de noves l'endemà que estiguin netes, així que tindràs unes lentilles noves i fresques cada dia, de manera que t'assegures que no estaran contaminades de gèrmens o bacteris. Hi ha res més pràctic i segur? Ja veus que tot just necessiten manteniment i que són molt fàcils de cuidar.

També t'oferiran la comoditat que estàs buscant en el seu ús, ja que estan fetes d'hidrogel de silicona, un material que destaca per la seva alta transpirabilitat i que deixa passar fins a cinc vegades més oxigen a la còrnia que altres materials de lentilles. Tindràs una experiència visual més saludable perquè els teus ulls estaran hidratats durant tot el dia i fins i tot podràs arribar a tenir un consum d'oxigen corneal deL 100% i, a més, deixaràs de tenir dificultats per enfocar la vista. No esperis més per gaudir d'una visió clara i nítida amb aquesta caixa de lents de contacte Lentsoft que conté 30 unitats preparades per a ser usades diàriament. I si a més tens miopia o hipermetropia, també podràs adaptar la graduació de les teves lents de contacte.

Corregeix el teu problema visual amb les teves lents de contacte LENTSOFT DIARIA SILICONA ASTIGMATISME 30 UNITATS, que compten amb un diàmetre de 14,1 mm, una corba base de 8,6 mm i una potència esfèrica de +6.00 a -10.00 diòptries. Porta-les amb tu a tot arreu perquè estan preparades per adaptar-se a les rutines més mogudes i recorda dur a terme bons hàbits que evitin infeccions i danys oculars més greus.

 

Especificacions tècniques:

Periodicitat: Un sol ús, diari. *
Material: Somofilcon A
Hidratació: 56%
Diàmetre (DIA): 14.3 mm
Corba base (BC): 8.6 mm
Potència esfèrica (Diòptries): +4.00 a -9.00 **
Cilindre: -0.75 / -1.25 / -1.75 / -2.25
Eix: De 10 a 180.
 

* Ús aproximat de 12 hores seguides màxim. Es desaconsella totalment dormir amb les lents de contacte posades.
** El símbol “+” és per a hipermetropia i el símbol “-” per a miopia. És responsabilitat del client disposar d'una recepta Oftalmològica o Optometrista on quedi clar quin tipus de graduació i quin tipus de lents de contacte necessita per a poder demanar correctament la graduació adequada de les lents de contacte.
*** Òptica Universitària no es pot fer càrrec de complicacions derivades d'un mal ús d'aquest producte. Les caixes una vegada obertes no es poden retornar, tret que correspongui a error per part nostra o per defecte de fabricació.

En cas de tenir dubtes, estem disponibles per a ajudar-lo en el nostre correu info@opticauniversitaria.com

És important revisar-se la vista una vegada a l'any, en les nostres òptiques ens podràs visitar i revisar sense cost per a tu.

  • Tipus de Lents de contacte: Lents de contacte per astigmatisme
  • Material: Silicona
  • Tipus de Lent: Lentillas para astigmatismo
  • Període d'ús: Diàries
Compra ara i rep-lo entre el 06/05/2024 i el 09/05/2024
31,00€