LENTSOFT MENSUAL CONFORT+ SILICONA ASTIGMATISME 6 UNITATS, , hi-res image number 0

lentsoft

lentsoft mensual confort+ silicona astigmatisme 6 unitats

REF: 969914
Tipus de graduació:
Una única graduació
Dues graduacions diferents
Compra ara i rep-lo entre el 13/05/2024 i el 20/05/2024
49,00€

Selecciona les teves preferències per poder afegir a la cistella

Paga en quotes mensuals amb

PROMOCIÓ LENTS DE CONTACTE + LÍQUIDS

Per la compra de 2 caixes mensuals o quinzenals de lents de contacte i dos líquids, porta't un tercer líquid gratis. 

Per a gaudir de la promoció, afegeix al carret primer 2 caixes de lents de contacte mensuals o quinzenals i després afegeix 2 líquids a triar entre: Lentsoft Solució Única, Lentsoft Única Hidratant o Disop Hidro Health SiH, no combinables entre ells. Automàticament se sumarà un tercer líquid sense cost addicional. 

* Promoció no acumulable a altres promocions.

Lents de contacte LENTSOFT MENSUAL CONFORT+ TORICA de silicona.

Si estàs buscant unes lents de contacte reutilitzables per a corregir el teu astigmatisme i que puguis utilitzar còmodament durant tot el mes, les lents LENTSOFT MENSUAL CONFORT ASTIGMATISMO estan pensades per a tu. Cuida de la teva salut acular amb el mínim esforç portant aquestes còmodes i funcionals lents de contacte d'ús mensual.

Aquestes lents de contacte de la marca Lentsoft es caracteritzen per la seva fabricació en hidrogel de silicona. La silicona aporta una flexibilitat excel·lent a la lent de contacte, aconseguint que sigui molt més còmoda, en adaptar-se millor a la curvatura i forma de l'ull. També suposa que les LENTSOFT MENSUAL CONFORT ASTIGMATISMO siguin unes lents de contacte molt més fàcils de llevar i posar. I, per si encara no t'haguéssim convençut que aquestes són les lents de contacte que estàs buscant, en estar fabricades en hidrogel de silicona, la lents presenten un nivell humectant molt superior. Això garanteix que puguis portar-les durant diverses hores seguides amb absoluta comoditat.

 

Recorda que en finalitzar el seu ús diari has de guardar-les en la seva caixa corresponent submergides en líquid de lents de contacte per a poder desinfectar-les i rehidratar-les. L'endemà estaran tan fresques com el primer dia i podràs tornar a portar-les sense notar si més no que te les has posat.

 

En aquest pack de LENTSOFT MENSUAL CONFORT ASTIGMATISMO trobaràs 6 unitats de lents de contacte aptes per a la correcció d'astigmatisme, tant ulls amb miopia (valor negatiu) com hipermetropía (valors positius). Selecciona les teves necessitats i adapta les teves lents a la teva graduació. Aquestes lents de contacte reutilitzables LENTSOFT MENSUAL CONFORT ASTIGMATISMO tenen una corba base de 8.70 mm i un diàmetre de 14.5 mm amb una potència esfèrica d'entre -10.00 i +6.00 diòptries.

 

Especificacions tècniques: 
 

Fabricant: Alcon Healthcare SA
Marca: Lenstsoft
Tipus de lentilla: Ús diari, Recanvi Mensual
Material:  Lotrafilcon B 77%
Diàmetre (DIA): 14.5 mm
Corba base (BC): 8.70 mm
Potència esfèrica (PWR): de -10.00 a +6.00 Diòptries
   

 

* Ús aproximat de 12 hores seguides màxim. Es desaconsella totalment dormir amb les lents de contacte posades.
** El símbol “+” és per a hipermetropia i el símbol “-” per a miopia. És responsabilitat del client disposar d'una recepta Oftalmològica o Optometrista on quedi clar quin tipus de graduació i quin tipus de lents de contacte necessita per a poder demanar correctament la graduació adequada de les lents de contacte.
*** Òptica Universitària no es pot fer càrrec de complicacions derivades d'un mal ús d'aquest producte. Les caixes una vegada obertes no es poden retornar, tret que correspongui a error per part nostra o per defecte de fabricació.

 

En cas de tenir dubtes, estem disponibles per a ajudar-lo en el nostre correu info@opticauniversitaria.com

És important revisar-se la vista una vegada a l'any, en les nostres òptiques ens podràs visitar i revisar sense cost per a tu.

  • Material: Silicona
  • Tipus de Lent: Lents de contacte per astigmatisme
  • Període d'ús: Mensuals
Compra ara i rep-lo entre el 13/05/2024 i el 20/05/2024
49,00€