LENTSOFT MENSUAL HIDROGEL 6 UNITATS, , hi-res image number 0

lentsoft

lentsoft mensual hidrogel 6 unitats

REF: 999296

Lliurament en 24h

En Stock

Tipus de graduació:
Una única graduació
Dues graduacions diferents
Compra ara i rep-lo entre el 03/05/2024 i el 06/05/2024
19,00€

Selecciona les teves preferències per poder afegir a la cistella

Paga en quotes mensuals amb

Lentsoft Mensual Hidrogel 

Cerques unes lents de contacte reutilitzables graduades que no perdin mai la seva frescor inicial? Llavors necessites les lents de contacte LENTSOFT MENSUAL HIDROGEL. Aquestes lents de contacte són reutilitzables durant aproximadament 30 dies però gràcies a la seva avançada tecnologia, pensaràs que estrenes lents de contacte cada dia.

Dissenyades per a adaptar-se a qualsevol estil de vida, portant les LENTSOFT MENSUAL HIDROGEL podràs fer totes les teves activitats favorites (i fins i tot les que no t'agraden tant) amb absoluta comoditat i confiança. Les teves lents de contacte et segueixen el ritme perquè res interrompi els teus plans. Porta-les per a treballar, fer exercici o en les teves activitats d'oci i gaudeix d'una sensació de llibertat visual absoluta.

Les LENTSOFT MENSUAL HIDROGEL estan fabricades amb un material flexible i transpirable i inclouen una tecnologia de triple acció humectant que s'activa amb el parpelleig. És a dir, les teves lents de contacte es mantenen hidratades durant tot el dia, sense provocar sequedats ni irritacions incòmodes. L'únic manteniment que requereixen és que no les portis durant més de 12 hores, que mai te les deixis posades mentre dorms (podria ser perillós per a la teva salut ocular) i que les deixis reposar en líquid de lents de contacte durant les hores que no les utilitzis per a desinfectar-les i que tornin a hidratar-se.

Les lents de contacte LENTSOFT MENSUAL HIDROGEL tenen un Diàmetre de 14.2 mm, una corba base de 8.6 mm i una potència esfèrica de +8.00 a -16.00 diòptries. És a dir que corregeixen tant la hipermetropía com la miopia, fins i tot si tens una graduació molt alta.

No deixis escapar l'oportunitat i aconsegueix ja a la nostra botiga en línia les teves lents de contacte LENTSOFT MENSUAL HIDROGEL.

 

Especificacions tècniques:

Periodicitat: Reemplaçament Mensual. *
Material: Hidrogel
Hidròfila: 55%
Diàmetre (DIA): 14.2mm
Corba base (BC): 8.6 mm
Potència esfèrica (Diòptries): +8.00 a -16.00 **

 

*Ús aproximat de 12 hores seguides màxim. Es desaconsella totalment dormir amb les lents de contacte posades.
** El símbol “+” és per a hipermetropia i el símbol “-” per a miopia. És responsabilitat del client disposar d'una recepta Oftalmològica o Optometrista on quedi clar quin tipus de graduació i quin tipus de lents de contacte necessita per a poder demanar correctament la graduació adequada de les lents de contacte.
*** Òptica Universitària no es pot fer càrrec de complicacions derivades d'un mal ús d'aquest producte. Les caixes una vegada obertes no es poden retornar, tret que correspongui a error per part nostra o per defecte de fabricació.

 

En cas de tenir dubtes, estem disponibles per a ajudar-lo en el nostre correu info@opticauniversitaria.com

És important revisar-se la vista una vegada a l'any, en les nostres òptiques ens podràs visitar i revisar sense cost per a tu.

  • Tipus de Lents de contacte: 001
  • Material: Hidrogel
  • Tipus de Lent: Lents de contacte per a miopia i hipermetropia
  • Període d'ús: Mensuals
Compra ara i rep-lo entre el 03/05/2024 i el 06/05/2024
19,00€