LENTSOFT MENSUAL SILICONA 6 COOPER, , hi-res image number 0

lentsoft

lentsoft mensual silicona 6 unitats

REF: 998999

Lliurament en 24h

En Stock

Tipus de graduació:
Una única graduació
Dues graduacions diferents
Compra ara i rep-lo entre el 17/06/2024 i el 18/06/2024
27,00€

Selecciona les teves preferències per poder afegir a la cistella

Paga en quotes mensuals amb

PROMOCIÓ LENTS DE CONTACTE + LÍQUIDS

Per la compra de 2 caixes mensuals o quinzenals de lents de contacte i dos líquids, porta't un tercer líquid gratis. 

Per a gaudir de la promoció, afegeix al carret primer 2 caixes de lents de contacte mensuals o quinzenals i després afegeix 2 líquids a triar entre: Lentsoft Solució ÚnicaLentsoft Única Hidratant Disop Hidro Health SiH, no combinables entre ells. Automàticament se sumarà un tercer líquid sense cost addicional. 

* Promoció no acumulable a altres promocions.

 

LENTSOFT MENSUAL SILICONA 6 UNITATS

Vols unes lents de contacte que puguis portar durant tot el mes amb la comoditat més gran? Doncs no busquis més perquè les lentilles esfèriques LENTSOFT MENSUAL SILICONA 6 UN de la marca Lentsoft t'oferiran la comoditat i la funcionalitat que estàs buscant per als teus ulls. Aquest pack de lents de contacte conté sis unitats amb què podràs corregir el teu problema visual, sigui miopia o hipermetropia. I tot això amb una comoditat que no hauràs notat mai amb unes altres lents de contacte, perquè estan fetes amb hidrogel de silicona, un material molt transpirable que fa d'aquestes lents de contacte unes més poroses que permeten que arribi més oxigen a la còrnia. S'adaptaran tan bé a la teva rutina que gairebé no t'adonaràs que les portes posades. Segur que es convertiran en les teves millors aliades sempre que surtis al carrer.

Perquè puguis conèixer al detall totes les especificacions tècniques de les lents de contacte LENTSOFT MENSUAL SILICONA 6 UN i veure si encaixa amb el que estàs buscant, t'indiquem que compten amb un diàmetre de 14,2 mm, una corba base de 8,4mm i una potència esfèrica de +8.00 a -12.00, així que ja veus que pots corregir la teva refracció ocular encara que necessitis una graduació alta. Aconsegueix les teves noves lents de contacte mensuals Lentsoft, la marca d'Òptica & Audiologia Universitària i una de les més populars entre els usuaris de lents de contacte per la seva excel·lent relació qualitat-preu.

 

Especificacions tècniques:

Periodicitat:         Ús diari, reemplaçament mensual. * 
Material:                Fanfilcon A 
Hidratació:            55% 
Diàmetre (DIA):    14.2 mm 
Corba base (BC): 8.4 mm 
Potència esfèrica (Diòptries): +8.00 a -12.00 ** 
 

Graduacions diferents en cada ull: afegir una graduació al cistell i després repetir el procés amb l'altra graduació

* Ús aproximat de 12 hores seguides màxim, després de l'ús procedir amb les neteges pertinents. Es desaconsella totalment dormir amb les lents de contacte posades.
** El símbol "+" és per hipermetropia i el símbol "-" per miopia. És responsabilitat del client disposar d'una recepta Oftalmològica o optometrista on quedi clar quin tipus de graduació necessita per poder demanar correctament la graduació adequada de les lents de contacte.  

En cas de tenir dubtes, estem disponibles per ajudar-lo en el nostre correu info@opticauniversitaria.com 
Volem recordar la importància de revisar la teva vista a mínim un cop a l'any. A les nostres òptiques, pots revisar-la vista de forma gratuïta.

  • Tipus de Lents de contacte: 001
  • Material: Silicona
  • Tipus de Lent: Lents de contacte per a miopia i hipermetropia
  • Període d'ús: Mensuals
Compra ara i rep-lo entre el 17/06/2024 i el 18/06/2024
27,00€