munich

munich mu 19104 203

REF: MUNICH-19104

En Stock

Color d'ulleres:
Compra ara i rep-lo entre el 17/05/2024 i el 20/05/2024
69,00€

Selecciona les teves preferències per poder afegir a la cistella

Paga en quotes mensuals amb

Aquestes MUNICH-19104/S 203 GUN(GRIS 54*19) són les ulleres de sol ideals per a lluir-les vagis allà on vagis. No importa si ets home o dona perquè el seu disseny unisex s'adapta sense problema a qualsevol tipus de rostre. La seva muntura de color platejat i els vidres de color morat fan que puguis portar-les tant amb els teus amics com en esdeveniments més formals. L'estructura de metall amb la que compta et garanteix la seva durabilitat, ja que aquest material es molt difícil de trencar i molt resistent a les altres temperatures. A més, es tracta d'unes ulleres molt lleugeres que facilitaran una major fluidesa de l'aire als teus pòmuls i ulls.

La forma ovalada de les ulleres MUNICH-19104/S 203 GUN(GRIS 54*19) s'ajusta al teu rostre, ja siguis home o dona. Si la forma de la teva cara és una mica quadrada, has de saber que les ulleres amb muntures estretes afavoreixen i ressalten els trets de la teva cara, pel que aquest model ovalat encaixarà a la perfecció amb tu al crear aquest contraste tan afavoridor. Sempre pots venir a les nostres botigues per provar quines ulleres et senten millor, però volem que sàpigues les mesures d'aquestes en concret: 19 mm de pont, 54 mm de calibre i 145 mm de longitud de les seves varetes. No deixis passar aquesta oportunitat!

PROMOCIÓ

Muntura Munich amb Vidres inclosos.

L'oferta inclou muntura amb vidres graduats antireflectants o muntura amb vidres graduats solars. Vidres Monofocals per 69 € * o en cas de necessitar vidres progressius a botiga es cobrarà un suplement de 50 € (preu total progressius 119 € *).

Protegeix la teva vista de la llum de les pantalles al comprar les teves ulleres sense graduació online i afegint el filtre de llum blava per només 33 € més a botiga. (preu total amb filtre de llum blava 102 €).

Com utilitzar-la? Un cop realitzada la compra i rebut el producte hauràs d'acudir amb la factura de la comanda a un dels nostres centres per graduar els vidres inclosos en l'oferta. A més, si ho necessites, et farem una revisió de la teva agudesa visual de forma gratuïta.

Promoció vàlida fins a finalitzar existències.

Qualsevol dubte contacta'ns al correu info@opticauniversitaria.com o consulta de forma directa als nostres centres.

*Lents monofocals orgàniques 1,5 amb antireflectant a D.65 per a lents positives i D.70 per a lents negatives. Límit de graduació subjecte al quadre de fabricació del proveïdor. Lents progressives amb antireflectant. Graduacions disponibles subjectes al quadre de fabricació del proveïdor. * Lents monofocals 1,5 solars d'estoc en D.65 per a lents positives i D.70 per a lents negatives. Límit de graduació subjecte al quadre de fabricació del proveïdor. * Lents progressives solars. Graduacions i diàmetres disponibles subjectes al quadre de fabricació del proveïdor.

El model inclou estoig i camussa

  • Calibre: 54
  • Pont: 19
  • Vareta: 145
  • Estil: Ovalades
  • Tipus de Lents de contacte: Normals
  • Material: Metall
Compra ara i rep-lo entre el 17/05/2024 i el 20/05/2024
69,00€