munich

munich mu 19105 572

REF: 290297

En Stock

Color d'ulleres:
Compra ara i rep-lo entre el 10/05/2024 i el 13/05/2024
69,00€

Selecciona les teves preferències per poder afegir a la cistella

Paga en quotes mensuals amb

Estàs buscant unes ulleres de sol que combinin amb tot el teu armari? Segur que les MUNICH-19105/S 512 NEGRO/HABANA(VERDE 54*19) et sembla l'opció ideal per a portar en el teu dia a dia. El seu estil modern barreja els tons foscos que faran més fàcil que puguin portar-les a conjunt amb qualsevol peça de roba que portis. La seva estructura de pasta combina el color verd als seus vidres amb un color Havana amb tonalitats marrons a la seva muntura. Aquest material amb el que estan fabricades està preparat per ser més resistent i aportar una major comoditat per a que puguis portar-les posades durant tot el dia sense que notis que les portes posades.

La seva forma quadrada és perfecta per a aquelles persones que tendeixen a tenir formes facials més ovalades o rodones, ja que aquesta combinació ajudarà a crear el contrast necessari per a que el teu rostre sembli més allargat. A més, aquest model està dissenyat per a afavorir de la mateixa manera els rostres femenins com els masculins. Per a que puguis veure si aquestes ulleres estan fetes per a tu, t'indiquem les mesures bàsiques d'aquestes MUNICH-19105/S 512 NEGRO/HABANA(VERDE 54*19), que compten amb un pont de 19 mm d'amplada, 54 mm de calibre i una longitud de varetes de 145 mm. Fes-te amb elles a través de la nostra pàgina web de manera senzilla i econòmica! A què estàs esperant?

PROMOCIÓ

Muntura Munich amb Vidres inclosos.

L'oferta inclou muntura amb vidres graduats antireflectants o muntura amb vidres graduats solars. Vidres Monofocals per 69 € * o en cas de necessitar vidres progressius a botiga es cobrarà un suplement de 50 € (preu total progressius 119 € *).

Protegeix la teva vista de la llum de les pantalles al comprar les teves ulleres sense graduació online i afegint el filtre de llum blava per només 33 € més a botiga. (preu total amb filtre de llum blava 102 €).

Com utilitzar-la? Un cop realitzada la compra i rebut el producte hauràs d'acudir amb la factura de la comanda a un dels nostres centres per graduar els vidres inclosos en l'oferta. A més, si ho necessites, et farem una revisió de la teva agudesa visual de forma gratuïta.

Promoció vàlida fins a finalitzar existències.

Qualsevol dubte contacta'ns al correu info@opticauniversitaria.com o consulta de forma directa als nostres centres.

*Lents monofocals orgàniques 1,5 amb antireflectant a D.65 per a lents positives i D.70 per a lents negatives. Límit de graduació subjecte al quadre de fabricació del proveïdor. Lents progressives amb antireflectant. Graduacions disponibles subjectes al quadre de fabricació del proveïdor. * Lents monofocals 1,5 solars d'estoc en D.65 per a lents positives i D.70 per a lents negatives. Límit de graduació subjecte al quadre de fabricació del proveïdor. * Lents progressives solars. Graduacions i diàmetres disponibles subjectes al quadre de fabricació del proveïdor.

El model inclou estoig i camussa

  • Calibre: 54
  • Pont: 19
  • Vareta: 145
  • Estil: Ovalades
  • Tipus de Lents de contacte: Normals
  • Material: Pasta
Compra ara i rep-lo entre el 10/05/2024 i el 13/05/2024
69,00€