QUÈ SON ELS VIDRES PROGRESSIUS DIGITALS I PERSONALITZATS?

També coneguts com vidres Free Form, els vidres progressius digitals i personalitzats per a cada usuari tenen en compte molts més paràmetres personalitzats que altres solucions per la vista cansada o presbícia.
Es tenen en compte detalls de la persona com la graduació, tant de prop com de lluny, la distància entre els ulls, hàbits de lectura, etc i mitjançant càlculs matemàtics, es defineixen les zones visuals. Com més exacte és la posició de la lent respecte els ulls, més exacte serà el paràmetre que utilitzarem per produir les ulleres augmentant el camp de visió.

AVANTATGES DELS VIDRES PROGRESSIUS DIGITALS I PERSONALITZATS

 • 1. Mitjançant l’ús de tecnologia i càlculs matemàtics, obtenim una solució millor per a la presbícia o vista cansada.
 • 2. Augment del confort i l’adaptació gràcies a les diferents zones de visió i a una transició suau.
 • 3. Personalització per cada usuari segons les seves necessitats reals.
 • 4. Els vidres de la promoció inclouen el tractament antireflectant.
 • 5. Garanties
  • Garantia del fabricant: tots els productes tenen 2 anys de garantia.
  • Garantia de ruptura: assumirem el 50% de l’import de les teves ulleres durant 6 mesos des de l’entrega en cas de ruptura accidental.
  • Garantia d’adaptació: si durant 2 mesos no has aconseguit adaptar-te a les lents, ens comprometem a buscar-te una solució millor.

GAUDEIX DE LA MÀXIMA PROTECCIÓ PER ALS TEUS ULLS EN TOT MOMENT!

Igual que fem amb la pell, cada cop és més important protegir-se els ulls dels raigs ultraviolats. Avui en dia pràcticament totes les ulleres de sol es poden graduar i és vital per la gent amb vista cansada poder comptar amb unes ulleres de sol amb vidres graduats progressius. Aprofita aquesta promoció i aconsegueix les teves ulleres de sol per vista cansada amb el 2x1 en vidres progressius digitals. 
Existeixen ulleres de sol amb vidres progressius de tot tipus: ulleres esportives, polaritzades, emmirallades, fotocromàtiques o degradades entre altres. El fet de necessitar ulleres progressives en cap cas representa un problema a l’hora d’escollir les teves ulleres de sol.

* Per la compra d’uns progressius digitals, et regalem un segon parell de progressius solars de la mateixa qualitat, valorats en 550€. És obligatori comprar la segona muntura d’ulleres. Consulta’n les condicions al punt de venda. Promoció vàlida fins al 31 de juliol de 2018.

go to top Go to top