Oferta ulleres progressives

Enviament gratuït comandes + 30 € / Recull gratis en els nostres centres *Ampliem devolucions fins al 8 de gener

Què són els Vidres
Progressius Digitals
Personalitzats?

També coneguts com vidres Free form, els vidres progressius digitals personalitzats tenen en compte més paràmetres que altres solucions per la vista cansada o la presbícia, oferint uns resultats més concordes amb les necessitats de cadascú.


Per a personalitzar aquests vidres, es tenen en consideració paràmetres com la graduació tant de prop com de lluny, la distància interpupil·lar, els hàbits de lectura, el lloc de treball, etc i mitjançant càlculs matemàtics es defineixen les zones visuals d'una forma personalitzada.


Com més exacte sigui la posició de la lent respecte als ulls, més exacte serà el paràmetre que utilitzarem per produir les ulleres augmentant el camp de visió.

Avantatges dels Vidres Progressius Digitals personalitzats

  1. Mitjançant l’ús de tecnologia i càlculs matemàtics, s'obté una solució millor per a la presbícia o la vista cansada.

  2. Augment del confort i l’adaptació gràcies a les diferents zones de visió i a una transició suau.

  3. Personalització per cada usuari segons les seves necessitats reals.

  4. Els vidres de la promoció inclouen el tractament antireflectant i protecció UV.

  5. Garanties

  6. Garantia del fabricant: tots els productes per defecte de fabricació tenen 2 anys de garantia.
  7. Garantia de ruptura: assumirem el 50% de l’import de les teves ulleres durant 6 mesos des de l’entrega en cas de ruptura accidental.
  8. Garantia d’adaptació: si durant 2 mesos no has aconseguit adaptar-te a les lents, ens comprometem a buscar-te una solució millor.

Gaudeix de la màxima protecció per als teus ulls en tot moment!

Igual que fem amb la pell, és important protegir-se els ulls dels raigs ultraviolats mitjançant l'ús d'ulleres de sol. Amb la nostra promoció en vidres progressius digitals, t'emportaràs uns vidres progressius solars gratis, per estar sempre protegit.


Existeixen ulleres de sol amb vidres progressius de tot tipus: ulleres esportives, polaritzades, emmirallades, fotocromàtiques o degradades entre altres. El fet de necessitar ulleres progressives en gairebé cap cas representa un problema a l’hora d’escollir les teves ulleres de sol progressives graduades.

*Per la compra d’uns vidres progressius digitals personalitzats amb tractament antireflectant i protecció UV, emporta’t uns altres vidres progressius solars digitals personalitzats amb tractament antireflectant i protecció UV. És obligatori comprar les dues muntures de les ulleres. Consulta’n les condicions a la botiga. Promoció vàlida del 31 d’octubre de 2022 al 28 de febrer de 2023.

El que diuen de nosaltres

4.67 /5

Basant-se 11783 opinions

"La verdad es que mi experiencia no ha podido ser mejor, primero me facilitaron un cupón por el mismo descuento que tenía la oferta que acababa de finalizar, una vez realizado el pedido se adelantó tres días a la fecha fijada, el pedido vino con pequeñas marcas/defectos y automáticamente me dijeron que me enviaban de nuevo el pedido, el cual, al tener urgencia para mí lo enviaron en menos de 48 hor"

-Client verificat Trustedshops - 30/11/2022

"La agilidad en la entrega"

-Client verificat Trustedshops - 30/11/2022

"Lugar con los mejores precios de gafas de sol. Envío rápido y muy bien empaquetado. Repetiré seguro. Encantada con la compra"

-Client verificat Trustedshops - 30/11/2022

"Envío rápido. Todo como esperaba."

-Client verificat Trustedshops - 30/11/2022

"Tienen los mejores precios y el servicio de atención al cliente muy rápido y resolutivo. Son muy profesionales"

-Client verificat Trustedshops - 29/11/2022

go to top Go to top