PRECISION 1 30 UNITATS, , hi-res image number 0

precision1

precision 1 30 unitats

REF: 961659

Lliurament en 24h

En Stock

2x36

Tipus de graduació:
Una única graduació
Dues graduacions diferents
Compra ara i rep-lo entre el 29/04/2024 i el 30/04/2024
22,50€

Selecciona les teves preferències per poder afegir a la cistella

Paga en quotes mensuals amb

Lents de contacte PRECISION1™ 30 UNITATS DIARIA de silicona.

Si busques unes lents de contacte còmodes i que a més t'ofereixin un extra de protecció contra els raigs UV les PRECISION1™ 30 UNITATS DIARIA són el que estàs buscant. Aquestes lents de contacte de la marca PRECISION1™ són unes lents de contacte d'un sol ús per a ús diari perfectes per a portar en qualsevol ocasió.

Gaudeix d'un camp de visió més ampli sense renunciar a la màxima comoditat, utilitzant les PRECISION1™ 30 UNITATS DIARIA quan vagis a treballar, en fer exercici o quan surtis de festa. Qualsevol ocasió és bona per a lluir les teves lents de contacte i gaudir sense preocupacions. Les PRECISION1™ 30 UNITATS DIARIA no tenen problemes per a seguir-te el ritme.

Les PRECISION1™ 30 UNITATS DIARIA estan fabricades amb hidrogel de silicona la qual cosa les converteix en unes lents de contacte súper còmodes que es mantenen hidratades i fresques durant tot el dia i que a penes necessiten manteniment perquè al final del dia n'hi ha prou amb descartar-les i estrenar unes noves. Malgrat això no hauries de portar-les més de 12 hores seguides ni tractar de reutilitzar-les passat el dia. Insistir en això podria causar-te danys en la teva salut ocular.

El pack PRECISION1™ 30 UNITATS DIARIA compta amb 30 unitats de lents de contacte que tenen un diàmetre de 14.2 mm, una corba base de 8.30 mm i una potència esfèrica d'entre -12 i +8 diòptries. Això significa que independentment de si tens miopia o hipermetropía pots graduar les PRECISION1™ 30 UNITATS DIARIA perquè s'ajustin a les seves necessitats.

Si creus que les PRECISION1™ 30 UNITATS DIARIA són les lents de contacte perfectes per a tu no perdis més temps i fes-te amb el teu pack aquí mateix, a la botiga en línia d'Òptica & Audiologia Universitària.

 

Tecnologia SMARTSURFACE™

Una capa d'hidratació ultrafina i permanent d'alt rendiment en la superfície de la lent de contacte, amb més del 80% d'aigua, garanteix una humitat duradora en la seva superfície i una major comoditat.

 

 

Especificacions tècniques: 
 

Fabricant: Alcon Healthcare SA
Marca: PRECISION1
Tipus de lentilla: Uso diari, Recanvi Diari
Material:  Verofilcon A 49%
Diàmetre (DIA): 14.2 mm
Corba base (BC): 8.30 mm
Potencia esfèrica (PWR): de -12.00 a +8.00 Dioptrías
Absorció UV Bloquejador UV de classe I (90 % de UVA, ≥ 99 % de UVB)

++ Les lents de contacte amb bloqueig dels raigs UV NO substitueixen la protecció ocular contra la radiació UV, com a ulleres absorbents o ulleres de sol, ja que no cobreixen completament l'ull ni la zona circumdant ++

* Ús aproximat de 12 hores seguides màxim. Es desaconsella totalment dormir amb les lents de contacte posades.

** El símbol “+” és per a hipermetropia i el símbol “-” per a miopia. És responsabilitat del client disposar d'una recepta Oftalmològica o Optometrista on quedi clar quin tipus de graduació i quin tipus de lents de contacte necessita per a poder demanar correctament la graduació adequada de les lents de contacte.

*** Òptica Universitària no es pot fer càrrec de complicacions derivades d'un mal ús d'aquest producte. Les caixes una vegada obertes no es poden retornar, tret que correspongui a error per part nostra o per defecte de fabricació.


En cas de tindre dubtes, estem disponibles per a ajudar-lo en el nostre correu info@opticauniversitaria.com

Volem recordar la importància de revisar la teva vista almenys una vegada a l'any. En les nostres òptiques, pots revisar-te la vista de manera gratuïta.

  • Tipus de Lents de contacte: 001
  • Material: Silicona
  • Tipus de Lent: Lents de contacte per a miopia i hipermetropia
  • Període d'ús: Diàries
Compra ara i rep-lo entre el 29/04/2024 i el 30/04/2024
22,50€