¡Enviament GRATUÏTa 24H*! *Productes en estoc

REBAIXES 20% | 30% | 40% | 50%

Tom Ford

Tom Ford
325 Resultats

Establecer dirección descendente

1-24 de 325

Página:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
325 Resultats

Establecer dirección descendente

1-24 de 325

Página:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Percussor de tendències, disseny i qualitat, Tom Ford ha estat des de sempre una icona de l'estil que segueix liderant, dominant i encarnant les tendències de cada moment. Avui en dia, Tom Ford és una completa marca amb col·leccions d'accessoris, peces per a home i dona i productes cosmètics. En un món on el luxe s'està convertint en un fenomen de masses, Tom Ford està decidit a posar en primer pla la qualitat i l'estil, i de fet ho fa amb gran carisma i elegància.

Les col·leccions Tom Ford no s'identifiquen per un logo cridaner ni per detalls molt vistosos. L'ànima de la marca es reconeix en el disseny, en la cura dels detalls, en l'excel·lent combinació de diferents materials i en la recerca d'una rica gamma de colors.

Tom Ford és una marca caracteritzada per una sofisticada elegància i un minimalisme chic. Tom Ford és sinònim de classe, luxe, qualitat i provocació.

L'ADN de la marca es reflecteix en les col·leccions eyewear, que expressen luxe, glamour i exclusivitat de manera directa i natural. La col·lecció s'inspira en el passat de la marca i el reinterpreta en clau contemporània, oferint així una idea de luxe atemporal. El gran cura en els detalls i en la qualitat dels productes en la millor garantia del nivell de luxe dels seus productes.

go to top Go to top