¡Enviament GRATUÏT a 24H*! *Productes en estoc

REBAIXES 20% | 30% | 40% | 50%

Tom Ford

Tom Ford

Percussor de tendències, disseny i qualitat, Tom Ford ha estat des de sempre una icona de l'estil que segueix liderant, dominant i encarnant les tendències de cada moment. Avui en dia, Tom Ford és una completa marca amb col·leccions d'accessoris, peces per a home i dona i productes cosmètics. En un món on el luxe s'està convertint en un fenomen de masses, Tom Ford està decidit a posar en primer pla la qualitat i l'estil, i de fet ho fa amb gran carisma i elegància.

Les col·leccions Tom Ford no s'identifiquen per un logo cridaner ni per detalls molt vistosos. L'ànima de la marca es reconeix en el disseny, en la cura dels detalls, en l'excel·lent combinació de diferents materials i en la recerca d'una rica gamma de colors.

Tom Ford és una marca caracteritzada per una sofisticada elegància i un minimalisme chic. Tom Ford és sinònim de classe, luxe, qualitat i provocació.

L'ADN de la marca es reflecteix en les col·leccions eyewear, que expressen luxe, glamour i exclusivitat de manera directa i natural. La col·lecció s'inspira en el passat de la marca i el reinterpreta en clau contemporània, oferint així una idea de luxe atemporal. El gran cura en els detalls i en la qualitat dels productes en la millor garantia del nivell de luxe dels seus productes.

El que diuen de nosaltres

4.66 /5

Basant-se 9301 opinions

"Todo fenomenal. Fecha de entrega y producto."

-Client verificat Trustedshops - 14/01/2021

"El pedido llegó al día siguiente, servicio rapidísimo!"

-Client verificat Trustedshops - 13/01/2021

"Todo llego perfecto y en la fecha que me anunciaron"

-Client verificat Trustedshops - 13/01/2021

"Son las únicas toallitas de todas las que he probado que cumplen lo que prometen, realmente funcionan. El efecto me dura toda la jornada laboral durante la cual se me empañaban constantemente las gafas al llevar la mascarilla y era muy molesto. Ahora estoy encantada."

-Client verificat Trustedshops - 13/01/2021

"Servicio de calidad"

-Client verificat Trustedshops - 13/01/2021

go to top Go to top