tommy hilfiger

tommy hilfiger th 1813 6cr

REF: 295990
Color d'ulleres:
Compra ara i rep-lo entre el 20/05/2024 i el 27/05/2024
100,10€

Selecciona les teves preferències per poder afegir a la cistella

Paga en quotes mensuals amb

Vols renovar el teu estil d'ulleres? Busques un disseny diferent? El model TOMMYHILFIGER-1813/G 6CR SAGE 49*21 és el que busques per canviar el teu estil. La seva fina muntura completa de pasta donarà molta lluminositat a la teva mirada i afavorirà les faccions del teu rostre. El seu estil se centra en la forma redona dels seus vidres normals, que potenciaran els teus ulls i el teu rostre A més, tenen un color gris que és combinable amb qualsevol vestimenta i et serviran per portar-les en qualsevol ocasió especial o pel dia a dia. No són molt grosses i la muntura té un toc semitransparent que t'ajudarà a fer que les faccions es vegen més suaus. Les TOMMYHILFIGER-1813/G 6CR SAGE 49*21 estan dissenyades per les faccions masculines, així que, si estàs buscant unes ulleres graduades d'home, aquestes són les que necessites. Perquè coneguis les seves dimensions sense necessitat de vindre a una de les nostres tendes i esprovar-te-les, aquí tens les mides del model TOMMYHILFIGER-1813/G 6CR SAGE 49*21: tenen 21 mm d'ample de pont, 49 mm de calibre i varetes de 150 mm. No ho dubtis i aconsegueix ja les teves ulleres graduades de vidres normals a la nostra tenda online al millor preu.

 

Oferta de muntura Tommy Hilfiger més cristals monofocals i progressius.
L'oferta inclou muntura amb vidres antireflexants o muntura amb vidres graduats solars. Vidres Monofocals per 85 €* o en cas de necessitar vidres Progressius en tenda es cobrarà un suplement de 54 € (preu total progressius 139 €*).
Com utilitzar-la? Una vegada feta la compra i rebut el producte hauràs d'acudir amb la factura de la comanda a un dels nostres centres per graduar els vidres inclosos en l'oferta. A més, si ho necessites, et farem una revisió de la teva agudesa visual de forma gratuïta.
Promoció vàlida fins a finalitzar existències.
Qualsevol dubte contacta amb nosaltres al correu info@opticauniversitaria.com o consulta de manera directa als nostres centres.
*Lents monofocals orgàniques 1,5 amb antireflexant en D.65 per lents positives i D.70 per lents negatives. Límit de graduació subject al quadre de fabricació del proveïdor. Lents progressives amb antireflexant. Graduacions disponibles subjectes al quadre de fabricació del proveïdor. *Lents monofocals 1,5 solars de stock en D.65 per lents positives i D.70 per lents negatives. Límit de graduació subject al quadre de fabricació del proveïdor. *Lents progressives solars. Graduacions i diàmetres disponibles subjectes al quadre de fabricació del proveïdor.

El model inclou estoig i camussa

  • Calibre: 49
  • Pont: 21
  • Vareta: 150
  • Estil: Rodones
  • Tipus de Lents de contacte: Normals
  • Material: Pasta
Compra ara i rep-lo entre el 20/05/2024 i el 27/05/2024
100,10€