Ulleres de sol Guess

Gènere

Material

Estil

Color Muntura

Color vidres

Tipus de lents

Fabricant

Preu

Disponibilitat

47,60€

Rebaixes

59,50€
66,10€
66,10€
84,45€

En Stock

52,88€

Rebaixes

59,50€
84,45€
47,60€

Rebaixes

77,10€
72,84€

Rebaixes

66,10€
91,05€

En Stock

Ulleres de sol Guess: sensualitat al poder

La marca Guess porta 40 anys ocupant un lloc privilegiat en l'àmbit de la moda i de les tendències. La trajectòria d'aquesta signatura nascuda a Los Angeles ha estat imparable, aglutinant tant accessoris de roba com rellotges i, per descomptat, els seus inconfusibles models d'ulleres. Les ulleres de sol Guess han vestit la mirada de desenes de celebrities i models, i les seves impactants campanyes publicitàries han fet les delícies dels caçadors de tendències.

Triar complements de Guess implica jugar en un lliga on la sensualitat i la sofisticació van de bracet. Descobreix alguns dels models d'ulleres de sol Guess que han contribuït a ajudar a pujar la marca fins a la seva posició actual: un lloc d'honor en les signatures de major tendència en el sector de l'òptica.

Atreveix-te a lluir els models més sofisticats i originals

La popularitat de les ulleres de sol Guess està sustentada tant en la varietat i innovació dels seus dissenys com en la qualitat dels seus materials. La marca és sinònim de prestigi i tendència, i per aquesta raó, temporada rere temporada, han sabut com reinventar-se sense perdre un àpex de la seva essència. I és que, si alguna cosa caracteritza les ulleres de sol de la signatura estatunidenca, és el seu halo de seducció, ostensible tant en els models de dona com d'home.

Guess eleva a un altre nivell la moda gràcies a unes ulleres que es complementen a la perfecció amb diferents outfits. Cada model gaudeix d'una estètica molt marcada que parla per si sola, però que en conjunt obeeix a la idea de brindar un look atrevit al mateix temps que elegant. Les ulleres de sol Guess són perfectes per a persones que no volen passar desapercebudes, sinó que volen destacar a través d'un esperit poderós, agosarat i amb les idees molt clares.

Les teves ulleres de sol Guess en Òptica & Audiologia Universitària

Recorda que si vols trobar unes ulleres de sol Guess barates, en Òptica & Audiologia Universitària comptem amb un ampli catàleg de models. Tant si busques les teves ulleres de sol ideals en el nostre catàleg en línia com si vols visitar-nos en una de les botigues de la nostra àmplia xarxa, segur que trobaràs l'estil que millor s'ajusta a tu. Amb Òptica y Audiologia Univèrsitaria, vestiràs la teva mirada a l'última moda de la mà de les millors marques d'ulleres.