Cordons per ulleres

Tipus d'accessoris

Color

Disponibilitat

2,00€

En Stock

2,00€

En Stock

Cordons per a ulleres

Els cordons per ulleres s'han convertit en una de les tendències més populars al llarg de les darreres temporades, tant per la seva estètica com per la seva comoditat. Es tracta d'un complement més que es pot afegir a tots els looks per a donar el toc final que necessites i que siguin de 10. Portis  ulleres graduades o de sol, els cordons són útils per a tota mena d'ulleres.

Existeix una gran varietat de models i dissenys, tant per dona com per home, trobaràs cordons per ulleres que s’adaptin al teu estil.

El mecanisme de subjecció és molt simple, però assegura que les teves ulleres no cauran i es mantindran ben subjectades a la cadena, ja que els cordons per ulleres inclouen una goma elàstica i flexible a cada extrem de la cadena perquè les varetes de les ulleres quedin ben fixades i no rellisquin.

Avantatges de portar cordons per a ulleres

Les cadenes per a ulleres són el complement perfecte per tal de mantenir les teves ulleres segures i, al mateix temps, donar-li al teu estil un aire diferent i personal.

Quantes vegades has oblidat on havies deixat les teves ulleres? Segur que has invertit molt de temps buscant-les fins a trobar-les. Amb aquest complement tens la solució a aquest problema perquè les podràs portar sempre amb tu.

Portar sempre les ulleres amb tu té molts avantatges, no només perquè les tindràs controlades a tota hora i evitaràs perdre-les sinó també perquè no hauràs de preocupar-te d'estar guardant-les en l'estoig cada vegada que no les necessitis. Si ets al carrer i portes les teves ulleres de sol posades, però entres en un espai interior on ja no hi ha sol, te les pots treure i deixar-te-les penjades del coll com si fos un collaret.

Tampoc correràs el risc que les teves ulleres caiguin a terra i pateixin algun cop mentre les portes posades perquè en cas que no s'ajustin bé al teu rostre i caiguin, sempre estaran subjectes als cordons i evitaran la caiguda. Com pots veure, es tracta d'un accessori que t'aportarà molts avantatges i comoditats en l'ús diari de les teves ulleres que fins ara segur que no havies tingut en compte.

Sens dubte, els cordons per ulleres són el complement ideal. Serà el detall perfecte que donarà el toc final a tots els teus looks. Pots aprofitar per combinar-ho amb les teves pròpies ulleres i fins i tot amb la resta de complements que portis, siguin polseres o collarets. Cuidaràs al detall el teu look i això no passarà desapercebut al teu voltant.

Altres accessoris per a ulleres que trobaràs a Òptica & Audiologia Universitària

A Òptica & Audiologia Universitària disposem d'una gran varietat de productes per cuidar la teva vista, protegir-te del sol i corregir els teus problemes visuals, però també comptem amb una àmplia gamma d'accessoris que faciliten que la teva experiència visual sigui la més beneficiosa i segura per a tu.

Per això, a més de treballar amb les millors marques per protegir la teva vista, també ho fem per tenir cura de les ulleres:

  • Antibaf per a ulleres:   Sprays i tovalloletes antibaf amb els que evitaràs que se t'entelin les ulleres i aconseguiràs mantenir-les netes durant tot el dia.
  • Netejadors d'ulleres: Líquid netejador per a ulleres que t'ajudaran a mantenir una rutina correcta d'higiene i cura de les teves lents.

Avantatges de comprar en línia cordons per a ulleres a Òptica & Audiologia Universitària

Ara pots fer-te amb els teus cordons per a ulleres des de casa i sense haver-te de desplaçar fins a les nostres botigues físiques, ja que a la nostra botiga en línia trobaràs tots els models disponibles de cordons i tota la informació que necessites saber abans de comprar-los.

Però els avantatges de comprar en línia a Òptica & Audiologia Universitària no acaben aquí, i és que comprar cordons per a ulleres en línia mai havia estat tan fàcil i econòmic. Si ets estudiant universitari o part de la comunitat educativa, podràs gaudir d'un 10% de descompte addicional en totes les teves compres gràcies al pla Òptica & Audiologia Universitària per a estudiants.

Recorda que si tens dubtes i necessites que els nostres professionals les resolguin, estarem encantats de rebre't a qualsevol de les nostres botigues Òptica & Audiologia Univèrsitaria.