ACUVUE™ OASYS 12 UNITATS, , hi-res image number 0

acuvue

acuvue™ oasys 12 unitats

REF: 96887

Lliurament en 24h

En Stock

Tipus de graduació:
Una única graduació
Dues graduacions diferents
Compra ara i rep-lo entre el 03/05/2024 i el 06/05/2024
45,00€

Selecciona les teves preferències per poder afegir a la cistella

Paga en quotes mensuals amb

PROMOCIÓ LENTS DE CONTACTE + LÍQUIDS

Per la compra de 2 caixes mensuals o quinzenals de lents de contacte i dos líquids, emporta't un tercer líquid gratis. 

Per a gaudir de la promoció, afegeix al carret primer 2 capses de lents de contacte mensuals o quinzenals i després afegeix 2 líquids a triar entre: Lentsoft Solució ÚnicaLentsoft Única Hidratant Disop Hidro Health SiH, no combinables entre ells. Automàticament se sumarà un tercer líquid sense cost addicional. 

* Promoció no acumulable a altres promocions.

ACUVUE OASYS 12 UNITATS QUINZENALS amb HYDRACLEAR PLUS - LENTILLES QUINZENALS

Tens miopia o hipermetropia i estàs pensant a utilitzar lents de contacte? Si t'estàs plantejant prescindir de les teves ulleres graduades i començar a portar lentilles, per què no proves amb les lents de contacte quinzenals? El format ACUVUE OASYS 12 uds. Quinzenals de la marca Acuvue és un pack que inclou 12 lents de contacte que hauràs de reemplaçar cada quinze dies, així pots anar variant entre les lentilles i les ulleres graduades i veure amb què et sents més còmode. L'únic manteniment que necessiten és hidratació i desinfecció durant la nit en un líquid especial per lents de contacte que permetrà higienitzar-les perquè estiguin a punt per a l'endemà.

Gràcies a la tecnologia HydraClear, aquestes lentilles Acuvue fabricades amb hidrogel de silicona aconsegueixen deixar passar més aire a la còrnia i mantenir els ulls humits per més hores, així que no hauràs de preocupar-te per problemes de sequedat ocular. Des del primer dia d'ús fins a l'últim tindràs la mateixa comoditat i funcionalitat si fas un bon ús d'elles, és a dir, si no les portes durant més de 12 hores posades, si no dorms amb elles i si les neteges cada dia. Si segueixes una bona higiene tindràs la visió clara i nítida que posarà remei a la teva miopia o hipermetropia.

Si encara no t'has decidit per utilitzar lents de contacte, has de saber tota la informació possible sobre aquestes lentilles ACUVUE OASYS 12 uds. Quinzenals perquè comprovis si s'ajusten al que necessites: compten amb un diàmetre de 14 mm, una corba base d'entre 8,4 i 8,8 mm i una potència esfèrica de -12.00 a +8.00 diòptries. Integra-les en la teva rutina més moguda i ja veuràs que en pocs dies tot just notaràs quan les portis posades. Fes-te amb elles com més aviat millor i porta-les amb tu a fer esport, a passejar i a treballar, ja veuràs que et sentiràs d'allò més còmode.



Especificacions tècniques:

Fabricant:  Johnson & Johnson
Marca:  Acuvue
Tipus de lent:  Reemplaçament Quinzenal
Material:  62% Senofilcon A / Agua 38%
Diàmetre (DIA):  14.00 mm
Corba base (BC):  8.4 mm / 8.8 mmm
Potència esfèrica:  de -12.00 a +8.00 Diòptries
Protecció UVA / UVB:  Sí
   

Graduacions diferents en cada ull: Afegir al carret una graduació i després repetir el procés amb l'altra graduació


* Ús aproximat de 12 hores seguides màxim, després de l'ús rebutjar, mai reutilitzar. Es desaconsella totalment dormir amb les lentilles posades.
* El símbol “+” és per hipermetropia i el símbol “-” per a miopia. És responsabilitat del client disposar d'una recepta Oftalmològica o Optometrista on quedi clar quin tipus de graduació necessita per poder demanar correctament la graduació adequada de les lentilles.

*Totes les lents de contacte de marca ACUVUE® tenen filtre UV per ajudar a proporcionar protecció contra la transmissió de radiació UV nociva a la còrnia i a l'interior de l'ull. Les lents de contacte amb filtre UV no substitueixen a les ulleres de sol amb filtre UV, ja que no cobreixen completament els ulls i els seus voltants. Hauria de continuar portant protecció UV segons la recomanació del seu professional. Transmissions d'UV mesurades en una lent de -1.00D. Dades d'arxiu JJVC 2012.

En cas de tenir dubtes, estem disponibles per ajudar-lo en el nostre correu info@opticauniversitaria.com

Et recordem la importància de revisar la teva vista. En les nostres òptiques pots revisar-te la vista de forma gratuïta i provar aquestes lentilles gratis.

  • Tipus de Lents de contacte: 001
  • Material: Silicona
  • Període d'ús: Quinzenals
Compra ara i rep-lo entre el 03/05/2024 i el 06/05/2024
45,00€