ACUVUE™ VITA 6 UNITATS, , hi-res image number 0

acuvue

acuvue™ vita 6 unitats

REF: 96274

Lliurament en 24h

En Stock

Tipus de graduació:
Una única graduació
Dues graduacions diferents
Compra ara i rep-lo entre el 17/07/2024 i el 18/07/2024
32,00€

Selecciona les teves preferències per poder afegir a la cistella

Paga en quotes mensuals amb

 

LENTS DE CONTACTE ACUVUE™ VITA 6 UNITATS MENSUAL

Vols unes lentilles que siguin còmodes durant tot el mes? Amb el pack ACUVUE™ VITA 6 UNITATS MENSUAL tindràs la comoditat més gran des del primer fins a l'últim dia que hagis de reemplaçar les teves lents de contacte, ja que les lents de contacte mensuals Acuvue es caracteritzen per la seva comoditat i adaptabilitat a l'ull humà. Aquestes sí que requereixen d'una cura específica amb un líquid per lentilles que les torni a hidratar i les desinfecti després del seu ús diari. És una opció molt més econòmica per la qual molts usuaris de lentilles han optat per als seus ulls, ja que permet una gran llibertat visual que t'anirà de meravella si tens una rutina atrafegada.

El millor d'aquestes lents de contacte ACUVUE™ és que estan fabricades amb la tecnologia HydraMax, que consta d'una nova formulació d'hidrogel de silicona que aconsegueix mantenir tota la lentilla humida per més temps i evitant així problemes com la sequedat ocular. Des del primer dia fins a l'última setmana les teves lentilles t'oferiran la comoditat que necessites per portar el teu dia a dia amb la tranquil·litat de dur als teus ulls una de les millors lents de contacte del mercat. Així podràs gaudir dels teus plans sense cap impediment i posaràs solució al teu problema visual per a una visió clara i sense reflexos borrosos.

Si t'han agradat aquestes lents de contacte ACUVUE™ VITA 6 UNITATS MENSUAL has de saber que compten amb un diàmetre de 14 mm, una corba base d'entre 8,4 i 8,8 mm i una potència esfèrica de -12.00 a +8.00 diòptries. Segur que s'adapten a la perfecció a tu i les voldràs portar posades tot el dia, perquè a més inclouen un filtre UV que ajuda a protegir de la radiació nociva dels raigs UV, encara que això no vol dir que puguis substituir-les per les teves ulleres de sol.

 


Especificacions tècniques:

Fabricant:Johnson & Johnson
Marca:Acuvue
Tipus de lentilla:Us diari, Recanvi Mensual
Material:59% Senofilcon C / Agua 41%
Diàmetre (DIA):14.0 mm
Corba base (BC):8.40 mm  / 8.80 mm
Potència esfèrica (PWR):de -12.00 a +8.00 Dioptrías
Protecció UVA / UVB:Sí, tipus 1** Ús aproximat de 12 hores seguides màxim, després de l'ús rebutjar, mai reutilitzar. Es desaconsella totalment dormir amb les lentilles posades.
* El símbol “+” és per hipermetropia i el símbol “-” per a miopia. És responsabilitat del client disposar d'una recepta Oftalmològica o Optometrista on quedi clar quin tipus de graduació necessita per poder demanar correctament la graduació adequada de les lentilles.

*Totes les lents de contacte de marca ACUVUE® tenen filtre UV per ajudar a proporcionar protecció contra la transmissió de radiació UV nociva a la còrnia i a l'interior de l'ull. Les lents de contacte amb filtre UV no substitueixen a les ulleres de sol amb filtre UV, ja que no cobreixen completament els ulls i els seus voltants. Hauria de continuar portant protecció UV segons la recomanació del seu professional. Transmissions d'UV mesurades en una lent de -1.00D. Dades d'arxiu JJVC 2012.

En cas de tenir dubtes, estem disponibles per ajudar-lo en el nostre correu info@opticauniversitaria.com

Et recordem la importància de revisar la teva vista. En les nostres òptiques pots revisar-te la vista de forma gratuïta i provar aquestes lentilles gratis.

  • Tipus de Lents de contacte: 001
  • Material: Silicona (Segueix aquests consells per a la cura de les lents de contacte)
  • Tipus de Lent: Lents de contacte per a miopia i hipermetropia
  • Període d'ús: Mensuals
Compra ara i rep-lo entre el 17/07/2024 i el 18/07/2024
32,00€