LENTSOFT DIARIA SILICONA MULTIFOCAL 30 UNITATS, , hi-res image number 0

lentsoft

lentsoft diaria silicona multifocal 30 unitats

REF: 961549
Compra ara i rep-lo entre el 20/03/2024 i el 25/03/2024
Tipus de graduació:
Una única graduació
Dues graduacions diferents
36,00€
Paga en quotes mensuals amb

Lentsoft Diaria Silicona Multifocal

Amb les teves lents de contacte LENTSOFT DIARIA SILICONA MULTIFOCAL 30 UNITATS podràs corregir tant la teva vista cansada com la teva miopia o hipermetropia, ja que es tracta d'unes lents multifocals que inclouen diverses graduacions que permeten enfocar amb claredat des de llarga, mitja i curta distància, una cosa en la qual troben dificultat les persones amb vista cansada. Trobaràs en elles la comoditat que esperes d'unes lents de contacte perquè les duràs durant llargues jornades sense que et causin molèsties o irritacions, sempre que no les portis durant més de 12 hores ni allarguis el període de reemplaçament o dormis amb elles posades. Ja sigui per treballar, per sortir amb els amics o per practicar esports d'alta intensitat, les lents de contacte Lentsoft compliran amb les teves expectatives.

Són lents de contacte sol ús d'un sol ús, és a dir, que hauràs de llençar-les cada dia després d'haver-les portat tot el dia i estrenar un altre parell nou l'endemà, així que podràs gaudir de lents de contacte fresques i humides cada dia. Una alternativa molt pràctica i utilitzada per molts usuaris de lents de contacte perquè no requereix d'un manteniment exhaustiu. És important que no tractis de reutilitzar les teves lents de contacte diàries perquè podria provocar danys greus per a la teva salut visual i ressecar i irritar els teus ulls. Així i tot, pots estar segur que no et resultaran incòmodes ni et causaran molèsties perquè estan fabricades amb hidrogel de silicona, un material d'allò més transpirable que deixa passar més oxigen a la còrnia, de manera que els teus ulls es mantindran hidratats durant més hores.

No esperis més per poder portar les teves lents de contacte LENTSOFT DIARIA SILICONA MULTIFOCAL 30 UNITATS allà on vagis i gaudeix diàriament de la visió que els teus ulls mereixen. Perquè puguis saber tots els detalls d'aquest format de lents de contacte diàries, t'indiquem que compten amb un diàmetre de 14,1 mm, una corba base de 8,6 mm i una potència esfèrica de +5.00 a -6.00 diòptries.

 

Especificacions tècniques:


Periodicitat: Un sol ús, diari. *

Material: Somofilcon A
Hidratació: 56% 
Diàmetre (DIA): 14.1 mm 
Corba base (BC): 8.6 mm 
Potencia esfèrica (Dioptrías): +5.00 a -6.00 ** 
Addició (ADD): HIGH / LOW

 Graduacions diferents en cada ull: Afegir al carret una graduació i després repetir el procés amb l'altra graduació

*Ús aproximat de 12 hores seguides màxim, després de l'ús, tirar a les escombraries, mai reutilitzar. Es desaconsella totalment dormir amb les lents de contacte posades.
** El símbol “+” és per a hipermetropia i el símbol “-” per a miopia. És responsabilitat del client disposar d'una recepta Oftalmològica o Optometrista on quedi clar quin tipus de graduació necessita per a poder demanar correctament la graduació adequada de les lents de contacte.
*** Només en la seva recepta queda reflectida la necessitat de portar lents de contacte multifocals, en cas de dubte millor consultar-ho.

 En cas de tenir dubtes, estem disponibles per a ajudar-lo en el nostre correu info@opticauniversitaria.com

Et recordem la importància de revisar la teva vista. En les nostres òptiques, pots revisar-te la vista de manera gratuïta.

  • Material: Silicona
  • Tipus de Lent: Lents de contacte progressives o multifocals
  • Període d'ús: Diàries