TIPUS DE LENTS

Quins tipus de vidres hi ha?

Hi ha diferents tipus de lents per a corregir els diferents problemes visuals com la miopia, hipermetropia, astigmatisme, vista cansada o presbícia.


La seva elecció dependrà de les necessitats individuals, tant visuals com personals, de cadascun.

Vidres Monofocals

Les lents monofocals s'utilitzen per a corregir qualsevol ametropia (miopia, hipermetropia o astigmatisme). El que distingeix a aquestes lents és que tenen una única graduació.

Hi ha dos tipus de vidres monofocals segons la seva fabricació:


Monofocal convencional:

És la lent fabricada d'acord amb els estàndards de qualitat per a una visió nítida i còmoda.


Monofocal digital:

És la lent fabricada amb tecnologia digital, per a obtenir una visió més nítida i amb una millor visió perifèrica. Aquest tipus de lent monofocal es recomana per a graduacions superiors a 3 diòptries.

Lents Relax

Les lents Relax són lents monofocals digitals que incorporen una lleu variació, de la graduació que ajuda a relaxar l'esforç en la visió de prop que requereix el nostre dia a dia. Aquest tipus de lent, ajuda a evitar molèsties a la visió causades per un sobreesforç com visió borrosa, llagrimeig o mal de cap.


En resum, una lent relax, com el seu nom indica, ajuda a relaxar l'esforç que fem quan mirem moltes hores els mòbils,portàtils o tauletes, fins i tot quan llegim.


Apropa't a un dels nostres centres i t'assessorarem.

Vidres Ocupacionals

Les lents ocupacionals tenen una graduació específica per a estar còmode davant d’un ordinador. La zona superior està dissenyada per a enfocar la pantalla de l'ordinador, i la zona inferior permet enfocar a una distància pròxima per mirar un document.


Amb aquestes lents evitem els símptomes de fatiga visual, com tensió ocular, mal de cap o coll, ja que ens permeten tenir una postura més relaxada. Estan fabricats amb tecnologia digital, similar a un progressiu i té un recorregut còmode des de la pantalla fins al text.

Vidres Bifocals

Són lents que estan en desús perquè només tenen dos punts d'enfocament, un per a lluny, a la part superior de la lent, i un altre per a prop, el segment de lectura, a la part inferior.


Es veu la unió entre les dues lents, el que fa que no sigui gaire estètic.


En el cas que necessitis més d'un punt d'enfocament, es recomana l'ús de progressius.

Lents Reduïdes

Tant en vidres monofocals com progressius, com més graduació tinguem, es recomana l'ús de les lents reduïdes (1.6, 1.67, 1.74). Fabricades a partir d'un material més dens que ens permet obtenir unes lents més fines i estètiques.


Tria entre més de 2.000 muntures