¡Enviament GRATUÏTa 24H*! *Productes en estoc

REBAIXES 20% | 30% | 40% | 50%

Mira pel
teu futur.
Treballa amb
nosaltres.

Treballem amb honestedat, il·lusió i professionalitat

A Òptica & Audiologia Universitaria apostem per atraure i fidelitzar els millors talents professionals, compromesos amb la visió i els valors de la companyia. Aquesta és, sens dubte, la clau del nostre èxit. Vols aportar el teu talent i col·laborar en fer créixer la companyia? Estàs a un sol pas.

Estem situats en una posició de lideratge dins el sector de la distribució òptica i audiologia, amb més de 75 centres i més de 800 col·laboradors/es al servei dels nostres clients.

ETS ESTUDIANT EN PRÀCTIQUES?

Ets estudiant d ’Òptica/Audiologia? Tenim el teu pla de formació combinat amb col·laborar a les nostres botigues, adaptat als teus estudis. Converteix-te en expert mentre estàs estudiant.

revisió vista optica universitaria

Ets estudiant d’Òptica o Audiologia?

Si ets estudiant d’òptica, tenim bones notícies, pots compaginar els teu estudis amb un pla adaptat per a col·laborar a les nostres botigues segons el teu horari d’estudis. La manera perfecta de complementar la teva formació.

Envia el teu cv

COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA

Si creus que coneixes algú que pugui estar interessat en les nostres ofertes o en aportar el seu talent al nostre equip, dóna’ns un cop de mà fent-li arribar aquesta pàgina. Estem desitjant conèixer-lo/la.

Copiar URL de la página
go to top Go to top