Ray Ban Wayfarer

Gènere

Material

Estil

Color Muntura

Color vidres

Tipus de lents

Fabricant

Preu

Disponibilitat

149,10€

En Stock

Ray-Ban Wayfarer: ressalta la teva mirada amb les més populars

Les Ray-Ban Wayfarer són, sens dubte, un dels models estrella d'aquesta marca. I és que no sols són el primer model que et ve a la ment en pensar en unes ulleres de sol, sinó que ja constitueixen tota una icona en la cultura popular. Michael Jackson, Bob Dylan, Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, John Lennon, John F. Kennedy i Tom Cruise són només alguns dels múltiples famosos que les han lluït, tant en les seves aparicions públiques com en la pantalla gran. La seva reputació i la seva importància ja són indiscutibles, perquè les Ray-Ban Wayfarer ja es consideren el model més venut i imitat de la història.

Quins tipus de Ray-Ban Wayfarer pots adquirir

En el nostre ampli catàleg de Ray-Ban Wayfarer, pots adquirir diversos tipus de Ray-Ban Wayfarer:

  • Ray-Ban Wayfarer per a home
  • Ray-Ban Wayfarer per a dona
  • Ray-Ban Wayfarer per a nens
  • Ray-Ban Wayfarer polaritzades
  • Ray-Ban New Wayfarer

Si et fixes, podràs apreciar unes certes diferències entre les Original Wayfarer i les New Wayfarer. Una d'elles, és la robustesa, perquè les segones presenten línies més suaus que l'Original, així com potes més curtes i fins a una major lleugeresa. Un altre dels grans canvis que notaràs entre tots dos models són les lents, mentre que, en les Original, aquestes són estretes i altes, en les New Wayfarer, es presenten més baixes i amples.

Avantatges de comprar Ray-Ban Wayfarer en Òptica & Audiologia Universitària

Gaudir de les millors marques al millor preu és possible amb Òptica & Audiologia Universitària. Comprar les teves ulleres a la nostra botiga en línia té múltiples avantatges:

  • Una excel·lent atenció al client: comptaràs en tot moment amb l'ajuda d'experts en salut visual y salut auditiva que t'ajudaran a aconseguir la major satisfacció amb les teves compres.
  • Tenim els models que marquen tendència: aquí trobaràs els models de les últimes col·leccions, les ulleres de sol de moda i el millor de les primeres marques.
  • Lliuraments àgils i eficaços: comptem amb el nostre propi taller òptic i amb un excel·lent servei de repartiment.

També vols els teus Ray-Ban Wayfarer? No et perdis tot el que tenim per a tu en Òptica & Audiologia Universitària.