Ulleres de sol Vogue

Gènere

Material

Estil

Color Muntura

Color vidres

Tipus de lents

Fabricant

Preu

Disponibilitat

58,00€

En Stock

72,80€

En Stock

68,45€

En Stock

65,30€

En Stock

65,30€

Ulleres de sol Vogue al millor preu

En Òptica & Audiologia Universitària posem a la teva disposició un ampli catàleg d'ulleres de sol de la marca Vogue, que porta marcant tendència en ulleres de sol des de 1973. Descobreix les ulleres de sol Vogue per a enguany i enamora't dels models més cool de la temporada.

Ulleres de sol Vogue, marcant tendència any rere any

Entre les característiques més recognoscibles de les ulleres de sol Vogue, destaca el seu interès per estar a l'avantguarda en moda i estil. També en ulleres de sol per a home de Vogue.

La influència de les portades de moda de la mítica revista Vogue i les celebrities que llueixen molt sofisticades amb els seus models solars, són les responsables de la cuidada i atractiva imatge dels dissenys actuals de temporada. Juntament amb les tendències street fashion i de passarel·la de cada temporada.
 
Entre les últimes novetats de la marca, destaquen les muntures geomètriques, innovadores i per a un look d'impacte. L'estil retro chic més encantador. I les ulleres de sol ulls de gat Vogue cada vegada més estilitzades i esmolades. Pots trobar-les a les nostres botigues físiques o la botiga en línia Òptica & Audiologia Universitària.

Les col·leccions d'ulleres de sol per a dona Vogue són cada vegada més desitjades. La riquesa i creativitat dels seus dissenys faciliten que cada dona trobi els models adequats per al seu propi estil i la imatge que desitja transmetre.

Avantatges de comprar ulleres de sol Vogue en Òptica & Audiologia Universitària

En Òptica & Audiologia Universitària pots trobar les ulleres de sol de Vogue al millor preu i amb ofertes exclusives. Comptem amb més de 85 botigues Òptica & Audiologia Univèrsitaria físiques distribuïdes pel territori nacional, a més de la botiga en línia. En qualsevol d'aquests mitjans pots trobar un ampli catàleg conformat per models de les millors marques del mercat.

Si ets estudiant o treballes en un centre educatiu, se t'aplicarà un 10% de descompte en les teves compres. A això s'afegeixen els tres anys de garantia que tens en els nostres productes. Fins i tot, si trenques accidentalment les teves ulleres de sol Vogue, en els primers sis mesos des de la compra, et cobrirem el 50% de l'import.

T'esperem!