Lents amb protecció solar: quines elegir?

Ulleres Munich + vidres graduats per 72 €! Enviament GRATUÏT en 24 H*!

  *Productes en stock / Recull gratis als nostres centres

Vidres amb
Protecció
Solar

És sabut que les ulleres de sol són un element indispensable per a tenir cura de la nostra salut visual. Des de fa anys, és cada vegada més gran la conscienciació que hi ha sobre el mal que causen els raigs ultraviolats a la nostra vista, per això, fer servir ulleres de sol és imprescindible.


Per tal d'escollir unes ulleres de sol que ens ofereixin la millor solució a les nostres necessitats, hem de conèixer què ens aporten les lents solars i els diferents tipus de tractaments i filtres que podem aplicar-los.


Quins són els tipus de vidres amb protecció solar?

Vidres
Solars

Les lents amb filtre solar absorbeixen el 100% de la radiació ultraviolada, que és la llum no visible nociva per a l'ull, permetent tenir cura de la nostra salut.


El sol pot danyar fàcilment els ulls i provocar grans problemes a llarg termini per a això es recomana utilitzar ulleres de sol sempre que ens exposem a la llum solar, ja sigui per passejar, conduir, fer esport... i en qualsevol època de l'any, ja que, a l'hivern, encara que no hi hagi tanta intensitat de llum, la radiació UV ens arriba de la mateixa manera que a l'estiu.


Les lents solars bàsiques poden ser totes d'un mateix color o ser degradades, el que vol dir que la zona superior de la lent és més fosca i la zona inferior més clara.


Veure ulleres de sol

Vidres
Polaritzats

Es tracta de lents de sol que se'ls afegeix a la seva base una làmina que filtra els rajos de sol que cauen en una determinada direcció. D'aquesta manera, s'eliminen els reflexos, mostrant els colors més naturals i vius i obtenint una millor visibilitat.

Les ulleres amb vidres polaritzats han estat sempre populars entre navegants i pescadors però en l'actualitat són molts més els que es beneficien dels seus avantatges. Per exemple, es recomana aquest tipus de lent per conduir perquè absorbeix els reflexos de manera que ens permet veure nítidament la carretera i redueix el risc d'accidents.

Aquest tipus d'ulleres també aporta beneficis si ets amant dels esports a l'aire lliure com l'esquí o la vela, ja que aquest tipus d'activitats requereixen l'eliminació de la resplendor per a que la seguretat i el rendiment siguin òptims.

Veure ulleres polaritzades

Vidres
Emmirallats

És un tractament reflectant que s'aplica a la cara externa de les lents de sol, de manera que l'excés de llum visible es reflecteix i no traspassa la lent. L’emmirallat ens permet rebre entre un 15-60% menys de llum.

Es recomana fer servir ulleres amb vidres emmirallats en situacions amb molta intensitat de llum, com les que es donen durant l'estiu, quan la intensitat de llum és la més alta de l'any, o quan anem a la neu, on a la llum del sol s'hi suma la llum reflectida a la neu. També es recomana utilitzar aquest tipus d'ulleres de sol per a fer esport a l'aire lliure i en ulleres corbades, ja que ens evita reflexos de la llum que entren lateralment.

Veure ulleres emmirallades

El que diuen de nosaltres

4.65 /5

Basant-se 12328 opinions

"Molt bona atenció!"

-Client verificat Trustedshops - 27/05/2023

"Seriedad, fluidez en la comunicación y rapidez en los envíos. Todo ok"

-Client verificat Trustedshops - 27/05/2023

""

-Client verificat Trustedshops - 27/05/2023

"Todo perfecto"

-Client verificat Trustedshops - 27/05/2023

""

-Client verificat Trustedshops - 26/05/2023

go to top Go to top