Líquid de lents de contacte rígides

Lentilles

Fabricant

Material

Disponibilitat

9,00€

En Stock

7,50€

En Stock

3,00€

En Stock

Líquids lents de contacte rígides: beneficis i tipus

Si ja has decidit prescindir de les teves ulleres graduades o alternar-les amb l'ús de lents de contacte rígides, és el moment de parar esment al que necessites per a assegurar-te que estàs fent un ús correcte de les teves lents de contacte.

El primer en el que has de pensar és en el líquid de lents de contacte rígides que triaràs, ja que és un complement que no pot faltar en el teu kit de lents de contacte. Es tracta d'una solució netejadora que t'ajudarà a netejar les teves lents de contacte reutilitzables després del seu ús diari i que garantirà que estiguin ben hidratades i, per tant, que vegis de manera nítida i clara. És essencial que ho utilitzis per a evitar danys oculars derivats de la falta d'higiene i hidratació.

Quins són els beneficis d'usar líquids de lents de contacte rígides?

Els líquids de lents de contacte rígides, com bé indica el seu nom, es recomanen únicament per a lents de contacte rígides i permeables al gas, que es caracteritzen per tenir una superfície més dura i més fàcil de manipular.

Els líquids de lents de contacte rígides són diferents als líquids de lents de contacte toves i estan fets d'una composició diferent, ja que cada tipus de lent de contacte requereix de rutines de manteniment diferents. El que si que comparteixen totes dues solucions netejadores és la funció de desinfectar les teves lents de contacte i mantenir-les hidratades per a evitar la sequedat ocular, irritacions i fins i tot infeccions oculars.

Tipus de líquids de lents de contacte rígides

En el mercat hi ha molta varietat de tipus de lents de contacte, però el manteniment de cadascuna necessita unes cures diferents. En aquest cas, la cura de les lents de contacte rígides requereix de dos productes que es complementen i que han d'usar-se conjuntament:

  • Netejador per a lents de contacte rígides

Aquest líquid de lents de contacte rígides és el que s'usa per a desinfectar i netejar les teves lents de contacte després d'haver-les portat tot el dia i ajuda a eliminar gran part dels dipòsits de proteïnes que s'acumulen en les lents de contacte. Només has de fregar-les amb la punta dels teus dits vigilant que no es facin fallida i aclarir-les amb solució salina, recomanada per a hidratar encara més les teves lents de contacte.

  • Condicionador per a lents de contacte rígides

El condicionador és el producte que hauràs d'usar després del netejador per a emmagatzemar les teves lents de contacte en l'estoig durant la nit. El que fa aquesta solució és humectar, conservar i desinfectar les teves lents de contacte rígides, la qual cosa t'aportarà una sensació de confort i comoditat extra.

Marques de líquids de lents de contacte rígides en Òptica & Audiologia Universitària

En Òptica & Audiologia Universitària treballem amb les marques més reconegudes perquè garanteixen la qualitat i la comoditat que els teus ulls necessiten. En el nostre catàleg de líquids de lents de contacte rígides trobaràs tots els productes necessaris per a netejar les teves lents de contacte.

D'una banda, tenim diversos productes de la marca Boston, com per exemple, el netejador Boston 30ml o l'humectant condicionador de Boston 120 ml. Aquests productes podràs utilitzar-los al costat de solució salina de Disop, un d'articles estrella de la marca Disop, especialista en cura de lents de contacte.

Avantatges de comprar en línia líquids de lents de contacte rígides en Òptica & Audiologia Universitària

En Òptica & Audiologia Universitària podràs adquirir amb grans avantatges els millors líquids de lents de contacte rígides que et permetran seguir una bona rutina de neteja i desinfecció de les teves lents de contacte. A més, trobaràs disponibles diversos formats de líquids de lents de contacte rígides que podràs triar segons les teves necessitats.

Si formes part de la comunitat educativa, no oblidis que pots beneficiar-te de de el descompte del 10% addicional en les teves compres amb el nostre pla Òptica & Audiologia Universitària per a estudiants. Així, cuidaràs la teva salut visual i li oferiràs als teus ulls la qualitat que necessiten i, alhora, li estalviaràs diners a la teva butxaca.