Líquid lents de contacte toves

Lentilles

Fabricant

Material

Disponibilitat

10,50€

En Stock

6,50€

3x15

En Stock

13,50€

En Stock

3,00€

En Stock

4,50€

3x10,50

En Stock

8,90€

En Stock

7,50€

En Stock

Líquids lents de contacte toves: beneficis i tipus

Ara que ja tens les teves lents de contacte toves t'estaràs preguntant com has de fer per a mantenir una correcta cura d'elles i ja hauràs vist que hi ha infinitat d'opcions. El que necessitaràs sí o sí, ja usis lents de contacte mensuals o lents de contacte quinzenals, és la teva solució o líquid de lents de contacte toves.

Aquesta solució conté una sèrie de propietats desinfectants que són essencials perquè les teves lents de contacte reutilitzables es netegin i hidratin. Sense aquest complement no es pot fer un bon ús de les lents de contacte i prescindir d'ell pot provocar danys molt greus per a la teva salut visual.

Els líquids de lents de contacte coincideixen en gran part amb la seva composició, a base d'una combinació d'un agent d'acció superficial, un conservant o un agent desinfectant alternatiu i un agent, que pot ser humectant o reconfortant, i fins i tot la unió de totes dues propietats.

Quins són els beneficis d'usar líquids de lents de contacte toves?

Hi ha molts tipus i formats de líquids de lents de contacte toves, però tots comparteixen una mateixa funció: desinfectar i hidratar les teves lents de contacte. Durant el dia poden acumular-se una quantitat de gèrmens en les teves lents de contacte, ja sigui pols, arenilla i fins i tot quan ens emportem les mans als ulls perquè notem alguna molèstia. És per això que al final del dia cal netejar les lents de contacte perquè l'endemà puguis portar-les ben desinfectades.

Cuidar les teves lents de contacte no solament implica que les puguis portar còmodament cada dia, sinó que és la garantia de salut que la teva vista necessita.

Tipus de líquids de lents de contacte toves

  • Solució única

És l'opció més comuna i la més utilitzada entre els usuaris de lents de contacte toves per a cuidar la higiene de les seves lents de contacte, i és que serveix per a netejar, desinfectar i hidratar durant la nit, alguna cosa que fa de la rutina de manteniment un procés fàcil i pràctic.

Es recomana el seu ús per a tota mena de lents de contacte toves, incloses les lents de contacte silciona hidrogel i és recomanable que es complementi amb altres alternatives de manteniment com les pastilles enzimàtiques.

  • Solució salina

No té capacitat de desinfecció, però sí que ajuda a netejar les partícules que puguin haver quedat en les teves lents de contacte. Per això, no has d'usar aquesta alternativa com a mètode higienitzant durant la nit, sinó més aviat a manera d'hidratant abans de posar-te-les.

  • Peròxid d'hidrogen

Tenen un poder de desinfecció major al de la solució única. Només has d'utilitzar aquesta opció si t'ho recomana el teu especialista, perquè cal tenir diversos aspectes en compte abans d'usar-la. Aquests líquids acostumen a tenir un 3% de peròxid, que és aigua oxigenada, per la qual cosa cal neutralitzar-ho, o bé amb un disc catalitzador integrat en el portalentillas o bé amb unes pastilles. Quan s'integren en el líquid, provoca la reacció que permet netejar les lents de contacte i neutralitza el peròxid d'hidrogen.

Marques de líquids de lents de contacte toves en Òptica & Audiologia Universitària

Triar el líquid de lents de contacte toves adequat pot semblar una tasca complicada donada la varietat de productes que disposem en Òptica & Audiologia Universitària, però realment serà el teu ull el que decideixi quina és la solució netejadora que millor li funciona.

En nostres més de 85 botigues Òptica & Audiologia Universitària comptem amb les marques més reconegudes del mercat, que t'aportaran la comoditat que esperes d'unes lents de contacte. Entre elles, la marca d'Òptica & Audiologia Universitària, Lentsoft, és de les més valorades pels usuaris de líquids de lents de contacte toves gràcies al seu econòmic preu i la varietat de formats disponibles. En el catàleg de líquids de lents de contacte toves també es troben marques com Disop i Opti-Free, així que segur que et resulta d'allò més fàcil trobar el que estàs buscant. Et convidem que visitis les nostres botigues físiques, on els nostres experts t'atendran i t'assessoraran en el que necessitis.

Avantatges de comprar líquids de lents de contacte toves en Òptica & Audiologia Universitària

En Òptica & Audiologia Universitària treballem amb tots els formats disponibles de líquids de lents de contacte toves. Trobaràs envasos pràctics que podràs usar durant un llarg període de temps i també formats més petits, com el líquid per a lents de contacte toves Lentsoft 100 ml (Viatge), perfecte per a quan et vagis de viatge i no vulguis carregar amb un més pesat.

També pots fer-te amb packs de lents de contacte i líquids amb grans avantatges a través de la nostra botiga en línia, i és que per la compra de 2 packs de lents de contacte mensuals i els seus 2 corresponents líquids t'afegirem un altre més de manera gratuïta.