Ulleres de sol Arnette

Gènere

Material

Estil

Color Muntura

Color vidres

Tipus de lents

Fabricant

Preu

Disponibilitat

55,15€
55,15€

Lliurament en 24h

En Stock

70,15€
66,80€
55,15€

Lliurament en 24h

En Stock

55,15€
70,15€
59,35€

Ulleres de sol Arnette: essència californiana

Si hi ha un concepte que ha quedat eternament lligat a Califòrnia és el de la joventut eterna. És per aquesta raó que, quan pensem en la personificació de l'essència californiana, acudeixen a la ment imatges relatives a un estil urbà, fresc i fortament lligat a l'estètica surfera. I si hi ha una marca que ha recollit esplèndidament aquest imaginari ha estat Arnette, signatura nascuda a Califòrnia i tot un referent quant a esperit esportiu i desenfadat.

La marca Arnette va néixer en els anys 90 amb la idea de sacsejar els fonaments del món de la moda quant a òptica. Una missió totalment reeixida tenint en compte que les ulleres de sol ideades per als esportistes també han acabat sent una peça essencial de l'estètica urbana. D'aquesta manera, Arnette ha aconseguit convertir-se en un dels referents més importants d'estil quant a ulleres de sol esportives.

Una marca per a esportistes i amants de la moda

Les ulleres de sol Arnette es van dissenyar per a cobrir les necessitats dels esportistes i dels amants de les activitats a l'aire lliure. Existeix una gran quantitat d'esports que exigeixen un equipament determinat, incloent-hi accessoris que permetin millorar la visibilitat per a així rendir fins i tot en les condicions atmosfèriques més difícils. Els models de la marca Arnette, summament resistents i amb materials d'altíssima qualitat, responen amb escreix a aquesta necessitat, fins i tot en les pràctiques esportives més extremes.

En els últims anys, les ulleres de sol esportives han acabat ocupant un lloc determinant en la moda urbana. Els dissenys de Arnette encaixen perfectament en una idea estètica juvenil i relaxada, compatible amb estils molt diferents. Això fa de les seves ulleres de sol una aposta summament versàtil, ideal per a aportar un toc divertit i espontani a qualsevol outfit.

En Òptica & Audiologia Universitària trobaràs les teves ulleres de sol Arnette al millor preu. Descobreix el nostre catàleg en línia o visita qualsevol de les nostres botigues fisiques i fes-te amb el teu nou model d'ulleres esportives.