Ulleres de sol Nike

Gènere

Material

Estil

Color Muntura

Color vidres

Tipus de lents

Fabricant

Preu

Disponibilitat

55,45€

Lliurament en 24h

En Stock

43,55€

En Stock

55,45€

En Stock

55,45€

Lliurament en 24h

En Stock

Ulleres de sol Nike al millor preu

Les ulleres de sol Nike són una de les seccions de la popular i prestigiosa marca d'articles, accessoris i complements esportius Nike. En Òptica & Audiologia Universitària posem a la teva disposició un complet catàleg d'ulleres de sol esportives i ulleres de sol per a protegir la teva vista en qualsevol ocasió.
 
Nike és una empresa estatunidenca famosa especialitzada en l'àmbit esportiu. Va començar la seva marxa en 1964. L'esport i l'ànsia de victòries inspiren tots els dissenys de la marca incloent les ulleres de sol Nike.

Característiques de les ulleres de sol Nike

Entre les característiques més rellevants i recognoscibles de les ulleres de sol Nike, destaquen les seves línies esportives i els seus dissenys d'estil casual per a qualsevol ocasió. L'ús de materials lleugers, fàcils de netejar i molt resistents per a un estil de vida actiu, també són una dels seus principals característiques.

  • Les ulleres de sol per a home de Nike es caracteritzen per línies esportives i dissenys cuidats. Dins d'aquestes col·leccions pots trobar ulleres esportives de dissenys agosarats i avantguardistes, amb gran colorit i estil propi.
  • Quant a les ulleres de sol per a dona Nike, també hi ha dues línies clarament diferenciades. D'una banda, aquelles dissenyades per a la pràctica de l'esport, amb muntures més resistents, línies atrevides i innovadores i una protecció total.

Comprar ulleres de sol Nike en Òptica & Audiologia Universitària

Estàs pensant a comprar ulleres de sol Nike per a home o per a dona? Comprar les teves ulleres de sol Nike en Òptica & Audiologia Universitària és avantatjós per diversos motius. Entre ells, les nostres rebaixes i promocions. D'aquestes promocions, destaca el descompte permanent addicional a les ulleres de sol Nike per a estudiants i membres de la comunitat esportiva. Un interessant descompte que et permet comprar les teves ulleres de sol Nike a un preu excepcional.

A més, trobaràs l'ampli catàleg d'ulleres de sol esportives Nike tant a les nostres botigues físiques com en la nostra òptica en línia. Disposem de més de 85 botigues Òptica & Audiologia Universitaria físiques en les quals pots fer la teva compra i una botiga en línia en la qual trobaràs un ampli catàleg perquè triïs les teves favorites i facis la teva compra al millor preu.

Esperem la teva comanda!