Ulleres de sol Ralph

Gènere

Material

Estil

Color Muntura

Color vidres

Tipus de lents

Fabricant

Preu

Disponibilitat

74,40€

En Stock

81,60€

Lliurament en 24h

En Stock

Ulleres de sol Ralph: el prestigi d'una marca al servei dels teus ulls

El nom i cognom “Ralph Lauren” és sinònim immediat de prestigi i elegància. Aquests conceptes, que són summament cobejats en el món de la moda i de les tendències, semblen sorgir de manera natural dels productes d'aquesta mara. No obstant això, després dels seus valors mundialment estesos d'exclusivitat, classe i refinament, existeix tota una trajectòria. Una cerca d'un estil molt concret on el treball i la inspiració han fet possible convertir la signatura en tota una entitat.

Ralph Lauren va començar a dissenyar les seves pròpies corbates en 1967. Des de llavors, encara que la seva marca ha anat evolucionant amb el pas dels anys, ha romàs intacte l'afany per desenvolupar línies fortament marcades per l'opulència i la distinció. El seu nom ràpidament va cobrar renom i va quedar permanentment associat a un concepte clàssic però amb afany transgressor, on l'elegància mai queda en dubte. Alguna cosa que també queda de manifest en les gafas de sol Ralph Lauren, tan recognoscibles com seductores.

Ulleres de sol Lauren: inspiració internacional

Sens dubte, una de les característiques més representatives de Ralph Lauren al llarg de les seves dècades d'evolució és la seva mescla d'influències. Si bé l'elegància nord-americana té molt pes en les col·leccions del dissenyador, és impossible no pensar en la moda europea com a gran font d'inspiració. Gràcies a aquesta combinació, l'estil de les ulleres de sol Ralph Lauren al·ludeix a sectors de procedències i sensibilitats molt diferents. El factor comú dels qui llueixen les seves ulleres és el desig de posseir complements sofisticats al mateix temps que exclusius, fent de la moda en òptica tota una declaració d'intencions. Les ulleres de sol Ralph Lauren són, per tant, el millor exemple de com un accessori de moda pot convertir-se en la millor representació d'un estil de vida. Lluir les seves ulleres et teletransporta directament al glamur de la Costa Blava o als carrers més chic de la Cinquena Avinguda. Els seus dissenys aposten per una atemporalitat que mai passa de moda i que es manté rabiosament d'última tendència, sent l'elecció que mai falla.

Ulleres de sol Ralph Lauren, la protecció més elegant per als teus ulls

Parlar d'ulleres de sol Ralph Lauren equival a parlar de qualitat i protecció per als ulls. La marca no sols brinda dissenys curulls de classe, sinó que també aposta fortament per uns elevats estàndards de qualitat que s'encarreguen de cuidar de la salut ocular. D'aquesta manera, les ulleres de sol t'ajuden a protegir la teva vista dels nocius raigs ultraviolats, fent que puguis lluir-les en qualsevol època de l'any sense preocupar-te perquè els teus ulls sofreixin cap mal.

En Òptica & Audiologia Universitària trobaràs les teves ulleres de sol Ralph Lauren més exclusives al millor preu. Descobreix el nostre catàleg en línia o veuen a visitar-nos a qualsevol de les nostres botigues fisiques i fes-te amb el teu nou model d'ulleres d'última tendència. Viu la màxima sofisticació amb Òptica & Audiologia Universitària.