Ulleres de sol Tous

Gènere

Material

Estil

Color Muntura

Color vidres

Tipus de lents

Fabricant

Preu

Disponibilitat

92,55€

Lliurament en 24h

En Stock

113,10€

En Stock

119,00€
86,70€

Ulleres de sol Tous al millor preu

En tot el seu conjunt, la marca Tous és sinònim d'elegància, distinció i, sobretot, glamur. Així, com és d'esperar, les ulleres de sol Tous destaquen pel seu aire juvenil i sofisticat i la seva alta qualitat, oferint dissenys innovadors, frescos i moderns que s'adapten perfectament a les diferents maneres de vestir, arribant a complementar tot tipus d'estils amb una personalitat única.
 

Per què triar ulleres de sol Tous?

Les ulleres de sol Tous són una de les millors eleccions per a complementar el teu look trendy. En les seves col·leccions d'ulleres de sol, Tous ofereix una gran varietat de models, en les quals l'estil, la lluminositat i, per descomptat, la qualitat dels materials són grans distintius. 
 
L'exclusivitat i l'originalitat s'uneixen en una única marca per a oferir-te models amb línies distintives, colors frescos i múltiples detalls que converteixen aquestes ulleres de sol en el complement perfecte per al look que triïs. Sense importar si necessites unes ulleres de sol per a home o unes ulleres de sol per a dona.
 
Tous es continua reinventant. Un punt destacable és que l'osset, el segell d'identitat de la marca, passa a un segon pla en els seus nous models, presentant una grandària menor i amb una ubicació, en general, menys destacable.


Compra les teves ulleres de sol Tous en Òptica & Audiologia Universitària

Triar ulleres de sol Tous és triar elegància i distinció. Decantar-se per Òptica & Audiologia Universitària és saber que estàs en bones mans en tot moment. Treballem per a ser la teva òptica de confiança, oferint-te qualitat i compromís des del primer moment.
Ens trobaràs a les nostres botigues Òptica & Audiologia Univèrsitaria distribuïdes per diversos punts del país, així com a la nostra botiga en línia amb enviaments a tots els països de la Unió Europea.
 
Tots els models d'ulleres de sol Tous que trobaràs en el nostre catàleg presenten una garantia de 3 anys. Si en els primers sis mesos sofreixes algun trencament accidental, ens ocupem del 50% de l'import. En cas que portis ulleres de sol graduades, també t'oferim una revisió de la vista completa de forma totalment gratuïta.
 

Per als menors de 12 anys que puguin sofrir algun canvi de graduació durant el primer any després d'adquirir les seves ulleres de sol Tous, tenim cristalls gratuïts i per als universitaris i treballadors de centres educatius, un 10% de descompte.