Ulleres ciclisme

Gènere

Material

Color

Marca

Preu

Ulleres de ciclisme

La pràctica d'un esport com el ciclisme exigeix un equipament determinat que garanteixi la màxima seguretat durant el seu desenvolupament. Per aquesta raó, tant si ets esportista professional com un aficionat, les ulleres de ciclisme constituiran un complement imprescindible per a la realització d'aquesta activitat.

Disposar d'una bona visibilitat és un dels factors indispensables en ciclisme. Per aquesta raó, les ulleres per a ciclisme que triïs hauran de complir tant amb uns requisits de qualitat com amb unes prestacions que s'adeqüin a les teves necessitats.

Ulleres ciclisme. Per què són tan importants?

Durant la pràctica del ciclisme és habitual que les diferents condicions climàtiques afectin la visibilitat. Per a equilibrar aquest aspecte, és important triar unes ulleres per a ciclisme de qualitat i amb unes prestacions efectives. D'aquesta manera, podràs veure de manera clara i sense distorsions, evitant que unes males condicions de visió puguin disminuir el teu rendiment o augmentin el risc de patir accidents.

A l'hora de triar les teves ulleres per a ciclisme, hauràs de tenir en compte diversos aspectes. Per exemple, si necessites ulleres per a ciclisme graduades, i en aquest cas podràs optar per graduar les teves noves ulleres de sol. També serà molt important optar per dissenys lleugers, ergonòmics i resistents, que aportin comoditat i seguretat durant la pràctica de l'esport.

A més, en funció de la teva rutina esportiva -horari, terreny, estacionalitat- alguns models et resultaran més adequats que uns altres. Això sí, una prestació fonamental serà la protecció contra els raigs UV; en Òptica & Audiologia Universitària, tots els nostres models disposen d'aquesta característica per a així garantir la salut dels teus ulls.

Ulleres de sol per a ciclisme

Abans de triar entre les diferents ulleres de sol per a ciclisme és important conèixer les prestacions de les ulleres espejadas, les ulleres polaritzades i les ulleres fotocromàtiques.

Ulleres espejadas

Les ulleres de sol espejadas consten d'uns cristalls tractats amb un revestiment que permet reflectir la llum. Gràcies a això, aquest tipus de lents permet protegir els ulls de l'excés de llum directa, així com dels reflexos en diferents tipus de superfícies. Com a ulleres per a ciclisme són perfectes per a la pràctica d'aquest esport en dies en què la llum és molt intensa.

És important tenir en compte que els espejados que bloquegen massa llum poden provocar un enfosquiment excessiu de la visió, raó per la qual és essencial triar un model que proporcioni la llum necessària per a pedalar sense perill. Un altre aspecte destacable de les ulleres espejadas és la vivacitat dels colors de les seves lents, alguna cosa que les fa molt atractives i de tendència en l'àmbit de les ulleres esportives.

Ulleres polaritzades

Les ulleres de sol polaritzades permeten el pas de la llum vertical -llum essencial per a la visió- però bloquegen la llum obliqua. Aquesta última és la causant dels enlluernaments, una cosa molt perillosa quan es condueix o quan es practica ciclisme, ja que és molt habitual en terrenys asfaltats.

Les lents polaritzades són ideals en les ulleres ciclisme quan es vol obtenir una visió clara i definida eliminant els reflexos del paviment. En aquest cas, les lents també es poden triar en diferents tons, encara que els colors resulten més discrets que en les lents mirall. Una altra manera de protegir els teus ulls molt estètica, elegant i molt en tendència.

Ulleres fotocromàtiques

Les ulleres de ciclisme fotocromàtiques són especialment útils quan es practica esport en condicions de llum canviant. Les lents fotocromàtiques tenen en compte els nivells de lluminositat, enfosquint-se o aclarint-se segons les necessitats ambientals.

Sens dubte, aquest tipus d'ulleres de sol són summament útils per als ciclistes, ja que permeten una visibilitat adaptada a diferents condicions de llum sense necessitat d'haver de canviar-te d'ulleres. Això resulta molt pràctic tant en el ciclisme en carretera com en ciclisme en la naturalesa, on les condicions de llum poden anar variant segons la frondositat dels arbres.

Marques d'ulleres ciclisme

En Òptica & Audiologia Universitària treballem amb les millors marques per a aportar una àmplia varietat de models a tota mena d'esportistes. Entre les marques que pots trobar en el nostre catàleg d'ulleres esportives per a ciclisme descobriràs marques com Adidas, Nike i Eassun. Tots aquests fabricants compten amb propostes i estils de diferent tipus i que cobreixen diferents necessitats.

D'altra banda, la marca Oakley ofereix als ciclistes una extensíssima varietat de models. Per exemple, pots descobrir les ulleres Oakley per a ciclisme fotocromàtiques Oakley Radar. Aquestes ulleres sport de muntura negra i cristalls grisos són perfectes a l'hora de proporcionar la cobertura necessària en la pràctica d'esports a l'aire lliure, al mateix temps que els seus cristalls s'adapten a les necessitats de llum ambientals.

També, pots optar per altres models d'ulleres Oakley de ciclisme: les Oakley Jawbreaker estan disponibles en diversos colors i es caracteritzen per proporcionar una àmplia cobertura mitjançant una muntura completa.També, ofereixen la millor protecció contra els reflexos solars gràcies a les seves lents mirall. Un model perfecte per a aquells i aquelles que prefereixen optar per la major protecció possible per als seus ulls. Una altra alternativa de Oakley, aquesta vegada en un disseny pantalla espejado, són les ulleres model Sutro, també disponibles en una àmplia varietat de colors.

Descobreix un ampli catàleg d'ulleres ciclisme a la nostra botiga en línia o en la nostra extensa xarxa de botigues físiques.