Ulleres running

Gènere

Material

Color

Marca

Preu

75,95€

Ulleres de running

El running és un tipus d'activitat física d'intensitat alta, que requereix de concentració i resistència per a dur-la a terme. Córrer una distància determinada en un temps específic no sols implica tenir una bona condició física; també, disposar del millor equipament per a dur a terme aquest esport en les millors condicions possibles. Un dels complements imprescindibles per als qui practiquen aquest esport són les ulleres running, essencials a l'hora de proporcionar-te protecció i bona visibilitat.

Per què són tan importants les ulleres running?

A l'hora de realitzar qualsevol tipus d'esport a l'aire lliure és molt important tenir en compte diversos aspectes. L'objectiu sempre és obtenir el millor rendiment possible, però sense renunciar en cap moment a la seguretat i al confort. I per a gaudir de la major tranquil·litat possible en la pràctica del running, és necessari comptar amb una excel·lent visibilitat per a no posar-te en risc sota cap circumstància.

En aquest sentit, les ulleres de sol per a running seran el teu millor aliat. Tant si practiques running prop de la teva llar com si prefereixes córrer a la muntanya o en qualsevol altra mena de terreny, aquestes ulleres t'aportaran tot el que necessites. En primer lloc, aquest complement et protegirà del sol i dels efectes nocius dels raigs ultraviolats. Gràcies al disseny de la major part d'aquestes ulleres esportives, també protegiràs els teus ulls de branques, partícules de terra i qualsevol altre element gràcies a la seva àmplia cobertura.

A més, a l'efecte de visibilitat, les ulleres de running et permetran obtenir una visió clara i definida, sense que t'afectin condicions metereológicas com l'excés de sol o els reflexos durant els dies nuvolosos.

Quines són les característiques de les ulleres per a running?

Les ulleres per a running reuneixen una sèrie de característiques que les fan tan útils en la pràctica d'esports a l'aire lliure. Per a començar, els models d'ulleres per a running són resistents, capaces de suportar bé l'exposició i de ser netejades fàcilment. En aquest sentit, existeixen ulleres per a trail running especialment dissenyades per a suportar la carrera de muntanya i els obstacles que pots trobar corrent per senderes més agrestes.

Al mateix temps, aquestes ulleres ofereixen dissenys versàtils per a diferents tipus de necessitats. És important tenir en compte que existeixen diferents tractaments de les lents que pots triar en funció del clima o de les condicions de llum en què et trobis.

També, has de tenir en compte que, per a realitzar running, és important confiar en els accessoris especialment dissenyats per a cobrir les teves necessitats. Per aquesta raó, no és la millor idea córrer a l'aire lliure utilitzant unes ulleres de sol clàssiques, ja que aquestes no comptaran amb totes les característiques que faran de la teva carrera una pràctica segura.

Quines marques ofereixen ulleres de running?

En Òptica & Audiologia Universitària comptem amb un extens catàleg d'ulleres running per a dona i home, on segur trobaràs el teu complement ideal. Comptem amb una àmplia varietat d'ulleres de sol que reuneixen l'estètica i les prestacions per a oferir-te una gran quantitat de possibilitats al teu gust.

Oakley és una de les marques que ofereix una major varietat de models d'ulleres running. Des dels models amb disseny en pantalla com les Oakley Sutro a models de dimensions més reduïdes però igualment alegres i vibrants com les Oakley OO. Un model intermedi serien les Oakley Split Shot, amb un disseny més allargat i ergonòmic, perfecte per a córrer sense distraccions. La també cèlebre marca Nike també compta amb un assortiment de models especials per a running, com les Nike Terminus amb muntura a l'aire i disseny allargat o les Nike Windshield per a aquells que prefereixen optar pels models pantalla.

Ja ho saps; per a aconseguir aconseguir els teus objectius com runner necessites fer-te amb el millor equip possible. En Òptica & Audiologia Universitària posem a la teva disposició la nostra àmplia gamma d'ulleres graduades i ulleres de sol perquè triïs el model que millor s'adeqüi a les teves necessitats. Practica esport amb el millor complement per a la teva vista; tria les teves ulleres de running a les nostres botigues fisiques o través del nostre catàleg en línia.